El 'No és No' del Parlament a Miquel Iceta com a senador, a banda de generar un allau de memes, no ha provat a molts dels simpatitzants que té el polític socialista o a votants habituals del partit del puny i la rosa. Per exemple, una Maruja Torres irada per la negativa que ahir va rebre el candidat al Senat. 

miquel iceta efe

Efe

L'escriptora s'ha fet ressò d'algunes anàlisis de per què se li va barrar el pas a Iceta. Per exemple, d'alguns que diuen que "a estas actitudes le llaman lecciones de democracia. Solo son demócratas para con los suyos. Esto es: de democráticos no tienen más que el eslogan". L'autora del llibre Manuela Carmena en el diván potser a qui seuria a la consulta d'un psicoanalista seria a segons quins independentistes, als que no acaba (o no vol) entendre. "Matraca independentista, patochada, supremacismo”... el reguitzell d’improperis que Torres ha dedicat als líders del procés no té aturador. N'hi ha per donar i per vendre: "El camino más corto (circuítico): la neurona del president Torra yendo del supremacismo a Martin Luther King", "que Puigdemont se haga trans (alpino) y sea feliz en los Andes", "A los picajosos: escribo Prusés para que no se confunda semejante patochada con la traducción de una obra maestra, El Procés, de Kafka".

maruja torres gtres

GTRES

Torres ha fet una descripció que tot i que ja no sorprèn, no ha deixat indiferent i ha rebut resposta ràpida. Diu la periodista: "Es que España no entiende a los independentistas acérrimos. Sobre todo, es incapaz de entender su mezquindad".

Una definició gruixuda que no ha passat desapercebuda a la xarxa:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat