Aquest matí està tenint lloc al Palacio Municipal de Congresos de Madrid un acte impulsat per Ciutadans on s'està presentant una plataforma ciudadana per parlar de les coses que uneixen els espanyols.

Per l'escenari han anat desfilant periodistes com Santi Acosta, coachs televisius com Pedro García Aguado o possibles candidats a l'alcaldia de Barcelona com Manuel Valls, que ha dit frases com "El Independentismo actual lleva racismo, divide a la sociedad española y catalana. España Ciudadana es una forma de unir y de hablar de un patriotismo que permite sentirse vasco, gallego, catalán, y español".

Tots ells van omplint-se la boca de bons propòsits i de virtuts de la societat espanyola. I una de les virtuts, segons els assistents a l'acte, és l'himne espanyol. Un himne, però, que molts troben a faltar que no tingui una lletra més patriòtica que no pas el "lo, lo, lo, lo, lololo, lolo, lolo, lololo, lo, lo...". Per això, quan va aparèixer Marta Sánchez amb la seva versió amb lletra, a molts se'ls hi van saltar les llàgrimes. Alguns, per vergonyeta aliena. D'altres, per emoció.

Avui, a l'acte de Ciutadans, s'ha elogiat la iniciativa de la cantant. I ella no ha pogut reprimir les llàgrimes, en un discurs on se li ha trencat la veu en molts moments, i que ha provocat que la platea, on hi eren Inés Arrimadas o Albert Rivera, es posés dempeus.

La periodista Ana Pastor, de La Sexta, ho ha constatat amb un tuit:

Una menció que ha trobat resposta ràpidament. Tant per part dels qui s'hi han acarnissat, com pels que han sortit en defensa de Sánchez i atacant Pastor: