"Soy yo, la que sigue aquí, soy yo, te lo digo aquí". Una de les lletres més famoses de Marta Sánchez no va acabar de complir-se en el concert que la cantant va donar aquest divendres a Badalona. Perquè després del que li va passar no es va veure amb ànims de seguir aquí. Qui es va postular en el seu dia per posar-li lletra a l'himne espanyol va haver de sortir per potes del ‘Popstar by Brian Cross Special LGTBI Edition’ després que part del públic assistent comencés a llençar-li ous al crit de "feixista!".

La Plaça del Centenari, en el barri de Sistrells, era el lloc escollit per celebrar les Festes de Maig 2019. Per commemorar el Dia Internacional contra l'homofòbia, Sánchez, Ruth Lorenzo i el triunfito Famous com a caps de cartell.

marta sanchez famous

@martisimasanchez

Però la cantant de Desesperada es va posar dels nervis i va haver de cancel·lar el seu show després que volessin els ous cap a l'escenari. Álex Pastor, alcalde socialista de la localitat ha tuitejat: "Acabamos de vivir una vergüenza en el concierto contra la #LGTBIfobia. Todo iba genial, hasta que algunos indeseables han lanzado huevos poniendo en peligro a los artistas. La intolerancia y los extremismos de algunos retrógrados es justo lo que tenemos que combatir".

El candidat del PP, Xavier García Albiol, també s'ha abonat a les crítiques a una setmana per les eleccions municipals: "Me parece inadmisible lo ocurrido ayer en #badalona. No recuerdo en la cuidad haber vivido un espectáculo igual. Si se confirma que han sido miembros de las juventudes de la CUP, el PSC debería reflexionar, una vez más, sobre a quién “regaló” la alcaldía de Badalona en 2015".