Troballa força desagradable de la Mariona Ribas de bon matí. L’actriu forma part de l’elenc d’artistes que aquest dimecres estrena a TV3 Jo em quedo a casa, la sèrie del confinament, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 16:25h i que s’adapta a la situació de quarantena que travessa el país. Peter Vives, Mar Ulldemolins, Jordi Cadellans i la mateixa Mariona Ribas donen vida a uns personatges que es comuniquen entre ells exclusivament a través de les xarxes socials. I ha estat precisament a la xarxa on la intèrpret de Sabadell ha descobert uns missatges masclistes repugnants sobre ella.

Mariona Ribas ACN

ACN

TV3 anuncia l’estrena de la sèrie al seu compte d’Instagram. Entre el mar de comentaris que inunda la publicació, un crida especialment l’atenció de la Mariona perquè parla d’ella: “Per mi sempre serà la Marta d’El cor de la ciutat. Encara té el mateix somriure encisador de felació”. Repulsiva al·lusió al sexe oral que indigna la vallesana: “Deu creure que fa un comentari afalagador o quelcom semblant i em sembla bastant ofensiu i fastigós”. Però és que encara n’hi ha més. Al mateix post, una espectadora demana nous actors a la televisió pública, una renovació de cares. La resposta que rep d’aquest subjecte és similar a l’anterior: “S’ensuma d’una hora lluny que aguaites un paperet com a actriu. Tingues paciència, que amb perseverança i “favors” a algun directiu de la cadena, ho aconseguiràs”. L’artista no dona crèdit: “Cal denunciar aquests comentaris”.

Mariona Ribas 1

Mariona Ribas 2

@mariona_ribas

Potser l'únic que ha de fer un favor a la resta és aquest individu: pensar abans de dir qualsevol bajanada o callar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat