La quarantena ha esdevingut una època de canvis d’imatge. Setmanes tancats a casa que donen peu a provar transformacions físiques: talls de cabells extrems, com el repte viral de rapar-se al zero, provar pentinats diferents... Total, com que no es pot sortir al carrer, gairebé ningú veurà aquests experiments estètics. Excepte si ets en Mario Vaquerizo. El cantant de les Nancys Rubias va entrar en directe ahir a la nit a El Hormiguero, en una connexió que va fer des del seu pis de Madrid amb la seva dona Alaska. I va mostrar el seu nou look de confinament:

Mario Vaquerizo GTRES

GTRES

Mario Vaquerizo barba

Antena 3

Mario Vaquerizo amb la mateixa barba que en Logan dels X-Men. “¿Se te ha pegado la pelusa de debajo del sofá?”, li preguntaven fent broma des del plató. “Ahora he decidido ser un macho con barba. O un náufrago también según se mire”. Tot i que l’Alaska no semblava gaire convençuda del canvi: “A mí me gusta la barba pero en Mario no”, comentari que van repetir un munt de seguidors del cantant a les xarxes socials. Més enllà del canvi d’imatge de Vaquerizo, la parella va mostrar part de casa seva, una habitació plena de figuretes de flamenques i fins i tot l’interior de l’armari on ell guarda les seves caçadores.

El Hormiguero

El Hormiguero Antena 3

Antena 3

Quin és el millor look d’en Mario, amb barba o sense?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat