Per la memòria dels espectadors, María Garralón serà per sempre més la pintora 'Julia', amiga del mític Chanquete i veu de la consciència i guia espiritual de la colla d'amics que l'any 1981 van passar un Verano azul a Nerja. La intèrpret de 66 anys va tornar a probar les mels de l'èxit fent de l'agent 'María de la Encarnación', companya del 'agente Romerales' a una altra sèrie espanyola d'èxit incontestable, Farmacia de guardia.

garralon2

@mariagarralon.oficial

garralon3

@mariagarralon.oficial

Després vindrien Menudo es mi padre, Compañeros i diferents participacions en sèries de televisió. Alguns papers més esporàdics i una carrera als teatres han marcat la posterior trajectòria de Garralón. Potser avui en dia no sigui de les més prolífiques davant la pantalla, però això no és motiu perquè algun indocumentat o algú graciós l'hagi volgut donar per morta. Però això és el que li ha passat. Algú amb ganes de notorietat ha publicat una informació a Wikipedia sobre la seva defunció per culpa d'un infart.

garralon wiki

Imaginem que no li haurà fet gens de gràcia llegir que havia mort. D'aquí la seva reacció a les xarxes socials, amb un missatge que encara ha estat prou educat amb qui ha tingut la genial idea. Tot i que no ha defugit de la ironia i el sarcasme per donar-li una recomanació a l'autor del text: "a esta persona desconocida solo le deseo mucha salud y muy larga vida y sobretodo que sea capaz de encontrar cosas bellas (que las hay) para matar su tiempo y no para matarme a mi".