Fa un temps, una parella va ocupar totes les portades de la revista del cor i totes les hores dels programes-safareig de la televisió: la que van formar Isabel Pantoja i Julián Muñoz. Durant sis anys, del 2003 al 2009, qui va ser l'alcalde de Marbella, l'home que duia els pantalons per les aixelles, i la famosa tonadillera, ara en boca de tot Telecinco per la seva baralla amb el seu fill Kiko, van sortir a totes les portades.

pantoja y julian muñoz

Isabel pantoja i Julián Muñoz (TVE)

Però allò va ser un triangle a tres bandes. Perquè també hi era en el focus la tercera en discòrdia, la dona a qui Muñoz va deixar per anar en braços de la Pantoja, la seva dona Maite Zaldívar, que es va estar dos anys a la garjola pel 'Caso Malaya'. Ara, Zaldívar ha anat al Deluxe i allà ha buidat el pap. Tot suma en la cadena de Vasile, que esprem la gallina dels ous d'or fins al límit i que aborda i abordarà totes les possibilitats de parlar de la cantant andalusa, ara, via la seva gran enemiga.

maite zaldivar

Maite Zaldívar (Telecinco)

De les coses que ha dit Zaldívar, destaquen: "Yo le diría a Isabel Pantoja que se metiera el dedito por donde le quepa", "Isabel Pantoja ronroneaba con mi marido mientras yo estaba sentada al lado", "Isabel Pantoja nunca estuvo enamorada de Julián Muñoz", "Julián Muñoz también le ha podido poner los cuernos a Isabel Pantoja”, "Isabel Pantoja ha insultado varias veces a mis hijas", "Isabel Pantoja destrozó mi familia, pero también ha roto la suya". Més enllà de l'evident ressentiment, l'ex dona de Muñoz va confessar alguna intimitat del seu exmarit i la seva cèlebre parella. Per exemple, què li feia la Pantoja a ell quan eren al llit. Però no va revelar cap postura concreta, sinó una sorprenent pràctica que potser excitava molt la parella...:

La xarxa s'hi ha abonat:

Al llit i ballant por Farruquito... Què voleu que us digui, ens agrada molt més la versió que feia Carmen de Mairena d'un famós tema de la Pantoja: "Yo soy esa: la que te pone la cosa tiesa".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat