Una de les cançons més famoses del cantant mexicà Luis Miguel diu així: "la culpa es de la noche, la culpa es de la playa, la culpa es de la lluvia, será que no me amas". Es tracta d'una versió de Blame it on the boogie, dels Jacksons Five. Al seu darrer concert la va cantar. El que no sabem és a qui o què va culpar per haver tingut una erecció en ple concert.

 

A post shared by Luis Miguel (@lmxlm) on

Ja ho diuen els cantants professionals que no hi ha res comparable a l'energia que provoca un directe. Potser aquesta energia no la va canalitzar correctament i va anar a parar al microfon equivocat. Concert a San Diego, California. L'intèrpret, mexicà d'adopció, però nascut a Puerto Rico, estava cantant la cançó "Cuando calienta el sol". Luis Miguel es va posar tant en el paper de la cançó, que en el moment de la tornada, quan tocava dir allò de "Es tu palpitar, es tu cara, es tu pelo, son tus besos, me estremezco, oh, oh, oh" es va estremir de debò, tal i com va recollir una fan amb el seu mòbil:

Per molt que el mexicà intenta baixar el to donant-se copets amb la mà, 'El Sol', com es coneix popularment a Luis Miguel, va continuar il·luminant com si res a l'audiència amb el seu raig... de veu, provocant els crits esbojarrats de les seves seguidores.

luis miguel2

Aquesta nit, el mexicà actua a l'amfiteatre de Tucson, Arizona. Les entrades s'han esgotat ràpidament.