Luis Fonsi no passa per un bon moment. El cantant porto-riqueny i la seva dona han manifestat públicament el seu enuig, denunciant que la seva filla de sis anys ha patit bullying a la xarxa.

Tot va començar fa cosa d’un mes, quan van publicar un vídeo de la petita Mikaela ballant l’última cançó del pare a la piscina. Alguns usuaris van dedicar-se a criticar-la, destacant que la veien massa prima. Aquí van començar unes faltes de respecte i unes greus acusacions que els han molestat molt: “Gairebé es trenca, si és pur os”, “Podrien alimentar bé la criatura” o “Tants diners però no mengen bé”, deien alguns.

 

Hey Fonsi!!!  #NewDancers #FonsisGirls #TooMuch #EchameLaCulpa

A post shared by Águeda López (@aguedalopez21) on

 

Family first

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

Fonsi ha defensat la seva filla, mostrant-se visiblement enfadat: “Hi ha un lloc especial a l’infern per a la gent que agredeix, falta el respecte o fa bullying o mal a un nen. Que ho tinguin clar”.

La seva dona ha seguit aquest camí, responent per Instagram a un periodista que va escriure un article titulat: “Filla de Luis Fonsi preocupa en estar extremadament prima”. Així va contestar la mare: “Estimada Gisselle, no sé qui ets. No m’importa en realitat. Vull dir-te una cosa: la meva filla és una nena saníssima, gràcies a Déu. El que m'entristeix és que una periodista com tu necessiti crear aquest tipus de notícies per fer alguna cosa amb la seva vida i la seva carrera. I, per cert, abans de parlar d’ella, aprèn a escriure el seu nom i la seva edat”.

Però han continuat amb aquest discurs: “Exposar-ho i agredir-la d’aquesta manera es diu bullying. Hom com a figura pública i adulta s’acostuma al que sigui, excepte a què facin mal un fill”. Hauran aconseguit amb això calmar les aigües?