Liam Payne és un dels joves components del grup One Direction que durant molts anys van posar potes enlaire el món de la música. La boy band més icònica dels darrers temps va trasbalsar els fans de tot el món, amb les seves lletres i coreografies, però també amb els seus looks, que inundaven carpetes. Ara, Payne ha engegat una carrera en solitari mentre calcula a la perfecció les passes que dona a les xarxes. Sovint penja fotos lleugeret de roba. N'està orgullós del seu cos fibrat a base de gimnàs i en fa bandera.

liam payne

@liampayne

Payne és un dels ambaixadors de la marca Hugo Boss. I la darrera campanya que ha protagonitzat ha incendiat les xarxes socials. Especialment per dues imatges de les quals tothom parla. En una, se'l veu estirat al llit lluint només uns calçotets sense deixar gairebé res a la imaginació del que ens hi podem trobar sota la roba interior. L'acompanya la model Stella Maxwell, nua rere seu. En una altra foto, és ell qui s'ha despullat i qui porta els calçotets ara és ella. Un intercanvi de roba íntima que ha tornat bojos els fans. No així a la mare del cantant. Tal i com ha confessat Payne, la vergonya que va fer-li passar a la progenitora va ser màxima: "La seva reacció inicial va ser donar-me una clatellada. Al principi no li va fer cap gràcia, però ja s'ha fet a la idea".

liam payne i stella maxwell2

liam payne i stella maxwell4

@liampayne

La mare de Payne ja es pot anar acostumant. "Vaig prendre'm unes quantes copes abans de fer la sessió de fotos", reconeix ell, "però em va encantar"... No serà la darrera vegada que el veurem així.