Letícia Dolera és un dels exemples més paradigmàtics de persona que diu coses necessàries i fa reflexions que haurien de fer avergonyir a més d'un. L'excel·lent actriu i directora catalana acostuma a tocar ulls de poll amb els seus comentaris, especialment per part d'intolerables, masclistes o qualsevol altre personatge d'aquesta mena. Ladran, luego cabalgamos. I Dolera continuarà dient a les coses pel seu nom i removent consciències, mal que les pese.

Leticia Dolera ensurt @leticiadoleraoficial

Leticia Dolera (@leticiadoleraoficial)

La darrera reflexió que ha fet a les xarxes ha significat un terratrèmol. Un pensament en veu alta que ha estat rebut amb una hostilitat àvida de trobar dianes on desfogar les seves ires. El que ha dit Dolera té a veure amb la nomenclatura d'una paraula: llit de matrimoni. Segons ella, caldria anar revisant la manera com ens referim a aquest moble, però molts han considerat que ara no té sentit parlar d'això i li han dit de tot menys guapa:

El masclisme que ha despertat aquesta simple proposta de l'actriu catalana ha depassat qualsevol línia vermella. Haters a la jugular en zero coma: