Marilyn Monroe va sorprendre tothom quan al preguntar-li què es posava per anar a dormir, ella va respondre que unes gotes de Chanel nº5. Res millor que un cos nu perfumat, deuria pensar l'ambició rossa. L'ambició de Kim Kardashian és ser una icona encara més gran dels negocis i de les xarxes socials. És una influencer multimilionària que no deixa fil sense agulla i que explota al màxim les seves virtuts en benefici propi.

kim5

@kimkardashian

Des de fa un temps, la germana gran del clan té un objectiu: rebentar el mercat de les fragàncies amb un producte de la seva factoria, KKW Body. Per fer que es vengués com xurros, va tenir una pensada: servir de model pel flascó del perfum. Per fer-ho, es va haver de prendre un motlle de la instagramer, per la qual cosa es va empastifar de fang.

kim

@kimkardashian

El resultat? Un disseny que alguns van acusar de còpia de la famosa fragància amb forma de tors femení comercialitzada per Jean-Paul Gaultier.

kim2

@kimkardashian

kim3

 

Però la Kardashian tira molt. I les existències també. Esgotades. Però torna a haver-hi stock. I a la celebrity no se li ha acudit una altra manera d'anunciar-ho que aparèixer despullada al seu compte d'Instagram, en una postura idèntica a la de les ampolles que vol vendre: