Una de les primeres mesures que es van aplicar de cara a fer front el coronavirus va ser suprimir totes les obres de teatres i espectacles que hi havia a la cartellera catalana. Els teatres van haver d'abaixar la persiana i començar a retornar els diners al públic. Ja veurem en quina situació queden molts actors, guionistes i gent de la faràndula amb aquest confinament, que malauradament afectarà i molt un col·lectiu que sovint les passa magres. Tots a casa, i imatges que s'han vist aquest cap de setmana de gent a qui les autoritats recomanen no anar passejant pels carrers.

joel joan acn

ACN

Un dels que està complint el confinament és Joel Joan. Però el que ha vist aquest dilluns l'ha fet treure de polleguera. Unes imatges que s'han repetit especialment a Barcelona i a Madrid. Imatges dels metros plens de persones que han anat a treballar i que han deixat en una broma els consells sobre no estar prop d'altres persones i no sortir al carrer.

Joan ha fet una reflexió demolidora que hauria de fer reaccionar a les autoritats:

Preguntes rotundes i una frase terriblement certa: El confinament ha durat un diumenge. Que els qui manen preguin nota.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat