La bomba s'ha quedat en una vulgar bombeta. No hi ha romanç sorpresa de l'estiu entre un dels futbolistes més atractius i solters (encara ha de signar el divorci, però) i una explosiva model i influencer. Tots dos catalans: Marc Bartra i Jessica Goicoechea. Va ser el paparazzo Jordi Martin el que va assegurar a 'Socialité' de Telecinco que havien passat una jornada llarga, intensa i en bona sintonia a Barcelona: primer al concert de Rauw Alejandro, d'allà a una discoteca i, més tard, continuant la festa de manera més íntima en un indret desconegut, privat... i ple de fantasia. La que, segons una de les protagonistes de la informació, té el reporter Martin i les seves fonts. La Jessica desmenteix categòricament la història. 

El relat tenia els ingredients bàsics per començar una bola de neu que s'ha acabat fonent a tota velocitat. Perquè faltava el més important: alguna imatge o testimoni gràfic que suportés expressions com "salían de la mano de una conocida discoteca de Barcelona", "todo el tiempo se mostraron muy cariñosos" o "el feeling entre ellos es muy evidente". S'havia de fer un acte de fe, i durant uns quants dies la cosa va quedar com a un rumor cada cop més estès. Fins que algú ha decidit demanar-li directament a Goicoechea​, qui ha despatxat el tema molesta, tipa. 

Marc Bartra pillado con Jessica Goicoechea Socialité Telecinco
Marc Bartra i Jessica Goicoechea junts segons 'Socialité' / Telecinco

Martin jugava amb un avantatge: tots dos estaven en el mercat. Ella, separada de l'actor Aron Piper després de dos anys de nòvios; ell, de la periodista Melissa Jiménez​, amb la que portava 8 anys de relació, 5 de matrimoni i 3 fills en comú. Podria colar. A més a més, l'esclat de la ruptura i l'escàndol entre Gerard Piqué i Shakira abonava el terreny per a aquesta mena d'especulacions, rumors i culebrots d'estiu. De fet el paparazzo està sent molt actiu llançant tota mena d'informacions d'impacte sobre la vida nocturna, diürna i afectivo-social del central blaugrana. És a dir, que és temps de fer l'agost, el vent bufa a favor. El problema, però, és que aquesta esbufegada ha acabat sent un bluff

Jordi Martín paparazzi Telecinco
Jordi Martín, paparazzo / Telecinco

La reacció de la model a preguntes d'Europa Press és contundent. "¡Dejad de meteros en mi vida! Es todo mentira". Poques paraules, però un missatge claríssim mentre pujava a un taxi amb una amiga. Ara bé, per si algú no ho entén o no vol entendre-ho, ha estat més clara: "No estoy con nadie. Estoy sola, y estoy encantada". Senten això? És un globus desinflant-se. Com el d'aquest romanç, que no ha sobreviscut ni dues setmanes. Si hem d'apostar per algú, ho diem clar: ens creiem la Jessica. Les goles profundes del reporter han fet figa... o no han estat gaire murris. 

Clica a la foto per veure el vídeo:

Jessica Goicoechea retrato @goicoechea
Jessica Goicoechea, molesta / @goicoechea
marc bartra betis efe
Marc Bartra / EFE

Una cosa, però, sí que direm: ens agradava la parella. Potser no tenien gaire futur, però així, de primeres, endavant les atxes. Ens hem quedat amb les ganes...