Itziar Castro, sense complexos. Estrella televisiva, i últimament també d’internet, l’actriu barcelonina ja comença a estar acostumada a causar sensació cada vegada que es mostra al natural a les xarxes socials. Sap que té èxit, li agrada i ho explota sovint. I això que plataformes com Instagram són pudoroses i és difícil saltar els filtres que posen a les fotos per a censurar continguts que consideren no aptes per a tots els públics. Però l’artista sap com manegar-s’ho per burlar les prohibicions, i aquest dimarts ha delectat els fans amb una nova imatge extrema que demostra que se sent estupenda perquè ho està.

Itziar Castro GTRES

Itziar Castro hi torna amb un nu integral que causa sensació a les xarxes socials | GTRES

Totalment despullada, amb els cabells tenyits de color taronja i la pell tintada amb pintura lila. Només es tapa l’entrecuix amb un vano metàl·lic que té forma de corona de punxes. Un look que, a pocs els escapa, és idèntic al de la dolentíssima Úrsula de la pel·lícula La Sireneta de la factoria Disney, la bruixa-pop que robava la veu a la protagonista abans d’intentar casar-se amb el príncep. “No és Photoshop!”, alerta al seu perfil després de compartir una imatge que és part d’un projecte amb la revista Goat Magazine. El truc perquè Instagram no la censuri, mugrons difuminats. Com li ha passat en d’altres ocasions quan s’ha mostrat tal com va arribar al món, alguns la critiquen. I com sempre fa ella, reacciona espolsant-se els haters amb la mateixa elegància amb què trepitja les catifes vermelles dels festivals de cinema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Goat Magazine (@wearegoatmag) el

Com la dolenta Úrsula que deixava la protagonista Ariel sense veu, Itziar Castro calla boques i deixa muts els que la critiquen. Artistassa de cap a peus.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat