El serial de la doble R sembla no tenir final. Que Rauw Alejandro i Rosalía ja no són parella ha passat a l'ultimíssim dels plans en un moment en què la crònica social intenta desgranar els perquès d'una ruptura que es continua percebent massa abrupta. Atesa la notorietat dels protagonistes, la rumorologia estava servida des del primer dels moments. Acusació popular a favor de la catalana i en contra de l'artista porto-riqueny, amb sospites d'infidelitat incloses que ell mateix va intentar detenir a través d'un comunicat en el seu Instagram personal amb un objectiu principal: deixar molt clar tot el món que no hi havia hagut cap tercera persona. Una declaració feta en ferm que s'enfonsa per moments.

comunicat rauw alejandro
El comunicat inicial de Rauw Alejandro. / Instagram

Ens trobem davant d'un estira-i-arronsa constant entre ell i l'opinió pública. Precisament Alejandro ha destacat en alguna ocasió que una de les seves voluntats és que no es parli més del tema, però és ell mateix qui se l'acarnissa|enceba de forma constant i converteix en una cosa inevitable que aquesta sigui una de les qüestions roses més comentades. Si seguim la cronologia, a aquesta nota en el seu Instagram la va seguir una contestació de Rosalía en la qual referia també la seva intenció de poder acabar la seva relació d'una bona manera. Problema: poc després es fa públic que el seu ara ex-xicot va passar un cap de setmana d'amagat en una luxosíssima vila de Punta Cana amb l'actriu d'Élite Ester Expósito. Davant d'això, Raúl es posa nerviós i fa el segon dels seus moviments tan sols un dia després: publica Hayami Hana, una cançó a tall de comiat dedicat a la de Sant Esteve Sesrovires.

Una cançó de la qual només es pot treure en clar que no va ser infidel, que no va ser infidel i, per si hi havia algun dubte, que no va ser infidel. Reacció nul·la per part de la catalana, que recentment es veia també embolicada de nou en una polèmica pública en el seu enfrontament amb la rapera Mala Rodríguez, perquè la pobra ha d'haver arribat a un nivell d'embafament inexplicable. Com és evident, aquesta "romàntica" cançó torna a posar el focus al final|finalitat del romanç|aventura entre l'intèrpret de Todo de ti i la nostra motomami i el programa Fiesta de verano es va fer eco del tema. Tema en el qual apunta que "yo seré muchas cosas, pero nunca infiel" i davant la qual cosa Amor Romeira, col·laboradora incendiària on n'hi hagi, no ha pogut continuar callada. Deixava anar la bomba: Rauw Alejandro li hauria estat infidel a Rosalía amb una VIP de Telecinco.

amor romeira telezinco
Amor Romeira en Fiesta de verano. / Telecinco

"Si Rosalía no se lo cree, que me mande un mensaje que yo se lo enseño todo", deixava clar la tertuliana canària, que també apostava per afegir més dades davant de la sorpresa de tots els allà presents: "Es una chica de realities de esta casa, es también influencer y es una persona a la que siempre se le ha vinculado con el tema de los cantantes (...). Yo he visto esos mensajes y he flipado, si yo fuera Rosalía y veo esos mensajes a mí me sentaría mal. Aunque ella no me lo quiso confirmar, yo creo que entre ellos ha habido algo, porque esta amiga mía ha quedado con muchos artistas internacionales que visitan nuestro país", exposava.

amor romeira telezinco
Amor Romeira explica la informació davant de la incredulitat dels col·laboradors. / Telecinco

I qui és ella? Doncs, de moment, la cosa queda en l'aire. Però vaja, que tot plegat no pinta res bé per a Rauw Alejandro ara que s'aproxima la seva gira per Espanya. Està clar que per aquí l'esperen amb ganes. Potser no sap amb encert amb quantes.