La família del Grup Hotusa, l’agrupació turística que engloba empreses del sector turístic, s’ha reunit aquest dijous a Barcelona en la seva festa d’estiu.

L’entorn no podia ser més estival: l’Eurostars Grand Marina Hotel 5* G.L., al Moll de Barcelona, a tocar de la mar.

La festa se celebra per lliurar el XIII Premi Eurostars Hotel Narrativa de Viatges, que enguany s’ha endut l’escriptor Saúl Cepeda, amb el seu llibre Cuentakilómetros, que relata els paisatges mexicans. El guanyador ha posat en valor que una empresa de “serveis” com Hotusa, lliuri un premi relacionat amb la cultura.

Cepeda ha rebut la condecoració de la mà d’Amancio López Seijas, el president del Grup Hotusa, que alhora ha posat de relleu la presència del president d’RBA, Ricardo Rodrigo, i del degà de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona (UB) Ignacio Sotelo. També s’ha pogut veure a l’escenari el regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona Agustí Colom.

El bon temps ha respectat una nit on, a més de família i amics del Grup Hotusa, del món del turisme en general, i de la literatura, algunes cares conegudes també hi han fet acte de presència.

Entre aquestes, l’exalcalde de Barcelona per Convergència i Unió Xavier Trias:

També el líder del Partit Popular a l’Ajuntament Alberto Fernández Díaz. Tots dos han pogut intercanviar impressions a l'acte:

IMG 9072

L’exconseller i exdiputat del Parlament Felip Puig també ha estat a la festa:

Pel que fa al món de la comunicació, també s’ha pogut veure el director d’El Mundo-Catalunya Álex Sàlmon:

Amb tot, una vetllada que ha servit, a més de per celebrar l’estiu i lliurar el premi literari, commemorar els 15 anys d’existència de l’Eurostars Grand Marina Hotel i els 40 del Grup Hotusa.