Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez han donat la benvinguda a la seva primera filla en comú, a qui han anomenat Alana Martina. Era el futbolista qui confirmava la notícia publicant una foto amb la petita i el seu fill gran, apareixent al costat de Georgina ben somrients.

Ara, només dos dies després de donar a llum, ha estat la model qui ha volgut fer un post a Instagram presentant la seva nena. I ho ha fet amb una foto en la qual apareix radiant, amb una bata de seda, lluint cames i envoltada de rams de flors.

Georgina, de 23 anys, ha compartit la primera imatge amb la seva filla acompanyant-la d’un sincer text agraint les tendres felicitacions que han rebut. Tot assegurant, a més a més, que està experimentant una felicitat suprema: “Ser mare i criar tot aquest temps dels petits de la casa m’ha fet experimentar una felicitat suprema. I ara amb l’arribada d’Alana Martina ja estem tots al complet, més feliços si es pot”.

La nena s’ha convertit en la quarta filla de Cristiano, tenint com a germans Cristiano Junior i els petits bessons Eva i Mateo. En diverses ocasions Georgina ha manifestat la seva estima per tots tres, tornant ara a recalcar-ho: “Estem molt feliços i agraïts a Déu per la salut de la nostra petita Alana Martina i per descomptat de la dels nostres altres tres petits de la casa, als que estic desitjant abraçar i menjar-me a petons”.

 

Alana Martina nació el 12-11-17  Ser madre y criar todo este tiempo de los pequeños de la casa me ha hecho experimentar una felicidad suprema, y ahora con la llegada de Alana Martina ya estamos todos al completo, más felices si cabe. Quiero agradecer al personal sanitario la atención impecable que nos ha brindado antes, durante y tras el parto. Asimismo, a nuestros familiares, amigos y conocidos por las llamadas, mensajes, visitas, detalles que han tenido estos días con nosotros y por el seguimiento del embarazo y el parto. Y, por último y no por ello menos importante, a todos los seguidores que nos apoyan y nos mandan sus mejores deseos y buenas energías en forma de mensaje. Estamos muy felices y agradecidos con Dios por la salud de nuestra pequeña Alana Martina y por supuesto la de nuestros otros 3 pequeños de la casa, a quienes estoy deseando abrazar y comérmelos a besos. Es precioso ver a mi madre como calma a Alana Martina en su pecho. No cambio esta sensación por nada. Amo a mis padres, amo a mi familia. ¡Gracias a todos! 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

La fotografia on van fer públic el naixement d’Alana Martina ha aconseguit un autèntic record. La publicació acumula gairebé 10 milions de ‘m’agrada’, seguint la tònica de la de Beyoncé anunciant el seu últim embaràs. Una gran família que agrada i genera molta expectació.