Una de les portades que més rebombori han provocat des que es van publicar va ser aquesta de la revista Lecturas protagonitzada per l'actriu mexicana Genoveva Casanova i l'aleshores príncep, ara rei de Dinamarca, Frederic, passejant juntets pel parc del Retiro de Madrid, abans d'anar al piset que té ella a la capital espanyola, on van dormir sota el mateix sostre

Lecturas Federico Dinamarca Genoveva Casanova
 

Escàndol morrocotudo, que va agafar Felip i Letícia justament a Copenhague, anant a visitar Frederic i Mary Donaldson, i sense saber quina cara posar en un sopar institucional al costat de la parella royal danesa, mentre tothom parlava d'aquesta amistat especial entre l'hereu, ja rei, i la intèrpret i concursant de Masterchef Celebrity. Una relació que va agafar tothom per sorpresa i que va posar al focus l'ex de Cayetano de Alba. Des d'aleshores, tothom pendent de Casanova, de què fa o deixa de fer, i ella, evitant tant com pot el protagonisme que li dona la premsa. Amb pànic als flashos i les càmeres, Genoveva Casanova ha fet tot el possible per passar desapercebuda... sense èxit. I l'última de les seves accions ha fet al·lucinar tothom, especialment Emma García i els del programa Fiesta de Telecinco, que no donaven crèdit.

DL u537566 007
Genoveva Casanova / GTRES

Casanova, des d'aquella portada, només té una obsessió, no fer cap aparició pública. On és? On es troba? On s'amaga? Ara, l'esmentat programa ha explicat com evita els paparazzi i les càmeres, el seu truc per no ser vista. I la presentadora s'ha quedat amb els ulls com a taronges. I és que "al parecer, Genoveva Casanova estaría viajando escondida en los maleteros de los coches para no ser vista por la prensa. De hecho, aseguran haberla vista salir de un maletero al llegar a la grabación de un programa por el que ha fichado". Un programa com El Desafío, on no només participarà ella com a celebrity, sinó que també ho farà la neboda del rei Felip, Victoria Federica, en la que promet ser una intervenció que farà parlar molt ("Estuvimos la temporada anterior hablando con ella, y cuando terminó la temporada, cerramos ya para esta. Llevaba un año cerrado eso", explicava un dels productors del programa, Jorge Salvador, d'El Hormiguero, responsable també de l'altre programa d'Atresmedia). Si el primer dia va arribar tapant-se amb una manta, al segon, en saber que la premsa l'estava esperant, no ho hauria dubtat dues vegades a l'hora d'amagar-se com una fugitiva o com un protagonista d'una pel·li dels germans Coen.

Genoveva Casanova Telecinco
Genoveva Casanova Telecinco

Els col·laboradors de 'Fiesta', esvalotats. Uns ho veuen fatal, d'altres intenten trobar-hi una explicació, i Emma Garcia que deixa anar un explícit: "Yo, antes de ir en un maletero, pido un coche con los cristales tintados. El caso no es meterse, es aguantar y, después, salir. Yo esto no lo he pillado"... Què serà el pròxim?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!