El seu Aruser@s va com un tro. L'humorning show d'Alfons Arús que cada matí trien milers d'espectadors per començar el dia amb alegria i bon humor, l'exitosíssima proposta que el presentador català dirigeix i presenta amb mà mestra cada dia i on regala els seus comentaris irònics i sensacionals sobre les coses de les quals està parlant tothom. I aquest matí de dimecres ha estat més sembrat que mai. Primer, responent de manera demolidora la cantant mexicana Paulina Rubio, després que aquesta hagués carregat contra els homes per la manera com porten (portem) les relacions de parella: "Son bichos raros", ha dit la cantant de Te quise tanto o Ni una sola palabra. Resposta d'Arús?: "Habló la madurísima".

Evidentment, el presentador i la seva troupe també han abordat el tema del dia, del qual portem vint-i-quatre hores parlant, que ocupa la portada de la revista Lecturas i que ha deixat tothom amb els ulls com a taronges per com de random és la notícia: el príncep danès Frederic i l'actriu mexicana Genoveva Casanova, junts per Madrid. La participant de Masterchef Celebrity i ex de Cayetano Martínez de Irujo i l'amfitrió de Felip i Letícia aquests dies a Copenhague, junts per la capital espanyola... i dormint sota el mateix sostre. Al·lucinant: "Son casi las siete de la tarde. Un hombre y una mujer, él con barba, ella con porte elegante y el abrigo sobre los hombros, abandonan el parque del Retiro. Caminan y conversan relajados. Nadie repara ni en ellos ni en los dos escoltas que les siguen a una distancia prudencial. Son el príncipe Federico de Dinamarca y Genoveva Casanova, que pasan completamente desapercibidos”.  

portada lecturas dinamarca
 

"Ajenos a las miradas, pasearon por Madrid, disfrutaron de una cena en su más estricta compañía y pernoctaron". Una bomba de la que s'ha parlat a Espanya... i a Dinamarca. Segons l'esmentada revista, "Federico de Dinamarca, nervioso y con cara de circunstancias", "Mary de Dinamarca se delata: sus reveladores gestos tras las fotografías del príncipe Federico con Genoveva Casanova" o "“Letizia se ha interesado por las fotos de Federico y Genoveva Casanova”. Tothom esvalotat.

Letizia federico dinamarca GTRES
Letícia i Frederic de Dinamarca / GTRES
felip mary donaldson
Felip i Mary Donaldson

Fins i tot, expliquen com és la casa que té Casanova a Madrid on haurien passat la nit. Van dormir junts en aquest llit on veiem l'actriu amb el seu gosset? Van dormir separats? Incògnites a les quals s'hi ha abonat Alfons Arús de manera sensacional.

llit genoveva casanova
Genoveva Casanova al seu llit / @genoveva_casanova_official

Angie Cárdenas diu que "Han salido a cenar, al Corral de la Morería, solitos... El el Corral de la Morería hay salones privados más íntimos, y los escoltas, parece ser que comieron en un salón aparte, según la revista". I Arús que té clar que "Esta relación parece evidente". I pel que fa a la qüestió de dormir junts, "fíjate que dice en el apartamento, o sea, ya damos por hecho que no hay demasiadas habitaciones, porque es un apartamento. Entonces, o duermen juntos o uno duerme en el sofá". Dues opcions, no n'hi ha més. L'Alfons ho ha dit amb tot el sarcasme del món, però probablement, raó no li falti. Preparin-se perquè l'affaire Frederic de Dinamarca - Genoveva Casanova ens donarà grans tardes de glòria... O tractant-se de l'Alfons Arús i el seu programa, grans matins de glòria.