Zarzuela a la desesperada. En plena crisi reputacional de la Corona, la infanta Elena ha convençut el seu germà, el rei d'Espanya, que doni el vistiplau perquè la seva filla petita, Victoria Federica, concursi a un reality de famosos a Antena 3. Felip va a les palpentes. Amb Letícia posant-li banyes amb el seu cunyat i Joan Carles evadint impostos, el rei fa un gir d'imatge. En poques hores fa el teatret de la reconciliació a Windsor amb Joan Carles agafant-lo del bracet i promociona la seva neboda Vic, segona en la línia successòria dels cosins d'Elionor, ballant, despullant-se o fent apnea cada divendres a El desafío, el reality de Pablo Motos.  Després de mesos de negociacions Victoria Federica de 23 anys ha signat amb el Grup Planeta. Tothom sap que el problema no era la Borbó instagramer, que mataria per ser celebrity, freqüentar més catifes vermelles i viure encara més del cognom. El problema era Zarzuela. Planeta no podia fer aquest pas sense el vistiplau del rei Felip. Al final ha dit que sí. La Corona necessita un rentat d'imatge i confia en Victoria a l'aparador del prime time de TV cada setmana. El desastre pot ser sideral. Han acceptat perquè el programa és gravat. No s'emetrà res que Zarzuela no controli. Victoria Federica ja estrena llavis nous, bótox a la boca a l'estil Letícia. Les gravacions comencen la setmana que ve,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

El rumor s'ha fet realitat, per primer cop un dels sis nebots del rei, a un plató de TV i cobrant una fortuna.  Va ser l'estiu passat quan Victoria Federica de Marichalar Borbó va passar les vacances a Eivissa amb el cap de producció de la productora de Pablo Motos i Jorge Salvador, Jorge Ventosa el calb que balla al costat de Motos a l'inici del programa de les formigues. EN Blau ja ho va publicar el passat juliol: Un dels 6 nebots del rei, prop de fitxar per un reality de TV. Motos fa per Atresmedia El hormiguero, El camino a casa d'Albert Espinosa i El desafío, el reality de famosos amb Roberto Leal. Per la nova edició han contractat VIPS casposos estil Antena 3: un torero, un meteoròleg o una amant del rei: Genoveva Casanova, El Cordobés i Roberto Brasero. Els faltava la cirereta. La família Lara, catalans monàrquics, no gosarien fer el pas contra la Casa Reial. Era molt esperat que un reality de famosos fitxés un Borbó de la línia successòria directa. No un cosí llunyà, com fa Supervivientes, sinó un dels fills de les infantes. Els 4 Urdangarin o els 2 Marichalar. Bingo. Però Zarzuela ha imposat dues condicions pel temor que aixeca la frivolitat i la manca de capacitat intel·lectual de Victoria Federica.

victoria federica i un peuix gros de tv instagram
Victoria Federica i el peix gros d'Antena 3, Eivissa 2023 Instagram

Segons Vanitatis "Una de las condiciones era precisamente mantenerse al margen de las cuestiones que afecten a los miembros Borbón, aunque sean de actualidad. Otra petición es no aparecer con un vestuario que no vaya acorde con sus gustos a pesar de haber hecho reportajes de moda sugestivos y mostrando una imagen sensual. “No se ve con transparencias ni ropa ajustada para hacer las pruebas”, aseguran desde su entorno". Dues condicions: que no parli de la Família Reial i que no vagi vestida com una xoni de La isla de las tentaciones. Dues condicions absurdes perquè sense el cognom Borbó i sense roba de marca, Victoria Federica no té absolutament cap interès. Ni és fotogènica, ni és simpàtica ni és llesta. Els guionistes ho tenen magre. La primera condició ja s'ha incomplert: el mateix digital dona el nom de les dues Borbons que segons ells miren El desafío cada divendres: les dues Sofies, l'emèrita i la filla petita de Letícia. Votaran que guanyi Genoveva Casanova. I l'any que ve, Letícia a Tu cara me suena.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!