Tot el que fa Rosalía genera infinitat de comentaris. L'immens talent de la cantant catalana ha seduït mig món i part de l'altre. S'ha guanyat a pols ser una de les més GRANS de la música. Però no només això. Crea tendències. La seva actitud i els seus looks són aplaudits i comentats en massa. Els dissenys que li fa la seva germana són en boca de tothom. Quan no està viatjant, gravant o actuant, Rosalía no abandona la seva imatge. Es va veure després del concert de Madrid, amb un look espectacular per anar a sopar.

rosalia de carrer per madrid GTRES

GTRES

I ara se l'ha vist a Barcelona. Fa uns dies estava al barri de la Ribera, a Ciutat Vella, al costat del mercat de Santa Caterina, des d'on cridava als quatre vents que "Quiero vivir aquíiiiii" des de la terrassa de l'Hotel Edition de l'Avinguda Francesc Cambó. Ara se l'ha tornat a veure també per la part baixa de la ciutat. Plaça Castella, per on creua el carrer Tallers. Rosalía aprofita l'entrada d'un pàrquing per publicar una sessió de fotos improvisada. Difícil no veure-la. El mono taronja llampant i les imponents botes han estat aplaudides i molt comentades a la xarxa. També amb memes:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat