Malauradament, passaran encara molts dies fins que podem tornar a anar a algun concert. Però aquest dijous, una imatge d'un ha provocat un somriure en els seguidors de Joel Joan. L'actor i director està vivint un confinament com toca, a casa i plenament conscienciat, cosa que no treu que s'indigni en defensa del seu sector. Amb molta activitat a les xarxes, especialment aquests dies, segur que ha vist com molta gent està penjant fotos de quan eren petits.

joel joan apm

TV3

Ara, qui s'ha vist en edat molt tendra ha estat ell mateix, gràcies a una foto antiga que ha penjat una fotògrafa, on es veu un llavors Joel de nen, quan encara no sabia que seria actor, però gaudint, això sí, d'algú que quan pujava a un escenari feia les delícies de milers de nens i nenes de Catalunya, Xesco Boix. Provin a trobar-lo en aquesta imatge estil On és Wally?:

Nens i nenes davant el cantant infantil. Alguns més ficats en les cançons que d'altres, alguns distrets mirant a una altra banda, però no hi ha dubte que un dels que més disfrutava de l'esdeveniment era un petit Joel Joan, a qui es veu millor en aquesta imatge:

joel joan nen

Ganes que es pugui tornar a donar una imatge com aquesta, amb desenes de nens gaudint amb els pares d'un concert en una plaça.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat