Carlos Cuevas és d'aquells actors tocats per una vareta que no només emocionen pel que fan damunt els escenaris o davant d'una càmera, sinó perquè compten a més, amb una sensibilitat especial. Quan somriu, desarma. Bàsicament, perquè rera el somriure es pot observar la bondat d'aquí a Lima.

carlos cuevas somriu

@carloscuevas

carlos cuevas2

@carloscuevas

L'actor català de Merlí, sapere aude es despulla emocionalment cada vegada que interpreta un paper o quan exposa el que li passa per dins a les xarxes socials i a les entrevistes. Va emocionar els seus seguidors quan va revelar que afortunadament, la seva àvia, contagiada de coronavirus, havia pogut superar la malaltia. En plena pandèmia, va ser de les veus més crítiques contra les proclames bèl·liques i els patriotismes sobrevinguts sobre combatre el coronavirus com si estiguéssim a la guerra: "I què en pensem del discurs bèl·lic que envolta les malalties? Guanyar, atacar, tombar, derrotar, vèncer, aniquilar. I si substituíssim l’èpica i la barbàrie per la cura i la paciència? Passem-les, plorem-les, acompanyem-les, cuidem-les, tractem-les".

carlos cuevas3

@carloscuevas

Aquestes paraules ja demostren que ell prefereix fer l'amor que fer la guerra. Que prefereix les abraçades i els petons a les armes. Que per a ell, un somriure, un escalf o una carícia són el que la gent necessita. I ara ho ha pogut demostrar amb algú molt estimat. La imatge més tendra que se li recorda ha fet commoure els milers de fans que té a les xarxes. Una foto on se'l veu agafant en braços un petit nadó, fill d'algú molt estimat, i on paga amb la cara. El rostre de la felicitat. Un Carlos Cuevas desfet d'amor que acompanya la foto amb la lletra d'una cançó infantil: "Cinc pometes té el pomer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cinc pometes té el pomer 🍎 #Emma

A post shared by Carlos Cuevas (@carloscuevas) on

La xarxa plora d'emoció:

El dia que Cuevas sigui pare i abraci el seu propi fill, que es prepari.... La xarxa pot col·lapsar d'amor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat