Hi ha quatre persones al món que segueixen l'estirp d'un dels cognoms més llargs i impronunciables de la història. Katherine, Christina, Patrick i Christopher són els noms dels quatre fills de l'actor Arnold Schwarzenegger que el tenen. I això que no són els únics, perquè l'exgovernador de l'estat de Califòrnia va tenir un altre fill més.

Que ningú no s'alarmi, que tampoc estem descobrint Amèrica, ja que el fet que l'exculturista va tenir una relació extramatrimonial amb la seva mestressa de claus ja fa molt de temps que no és cap secret. D'aquí naixeria Joseph Baena, que no Schwarzenegger, només cinc dies després que el més petit dels seus mig germans. Va ser a l'edat de 13 anys quan Baena va descobrir la identitat del seu pare biològic, quan aquest va deixar el rol de governador. Amb el perdó ja digerit, ja fa molt de temps que tenen una bona relació malgrat les opinions de la resta de la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Joseph Baena celebra el seu aniversari participant en un triatló

Potser la part més curiosa d'aquesta història és que el bastard hagi acabat sent un dels més famosos d'entre els fills. Al seu perfil d'Instagram compta amb una legió de més de mig milió de seguidors, amb els quals comparteix el seu estil de vida i la manera com ha seguit, en certa manera, els passos del seu famós progenitor. Ens referim a l'esport i el culte al cos, una cosa del que Baena presumeix a les instantànies que publica dia sí i dia també. Les fotos al gimnàs, entrenant sol o amb amics, marcant bracet —o potser hauríem de dir braçot considerant les dimensions— són un constant. S'encanta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

Tant s'encanta i tant ha entrenat que, amb motiu del 26è aniversari, ha participat en el seu primer triatló. Al costat d'un carrusel d'imatges a la platja de Malibu on l'esdeveniment esportiu va tenir lloc, escrivia: "Avui he competit al meu primer triatló! Quina gran experiència ha estat competir amb atletes tan increïbles. Amb el meu aniversari apropant-se, volia desafiar-me a mi mateix d'una manera nova. Sento que ho vaig fer molt bé i estic orgullós de mi mateix per arribar fins al final. Realment crec que si tens músculs, hauries de poder fer-los servir!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

La xarxa esclata quan s'adona de la semblança amb el pare

No és que vulguem nosaltres injuriar aquest gran èxit, però no hi ha dubte que hi ha un altre factor que ha eclipsat completament la seva participació en la carrera. I és que només cal posar una imatge de fitxer al costat. Joseph Baena és literalment igual que l'Arnold Schwarzenegger quan era un noi de vint anys. Amb una forma física molt semblant i el mateix cos gegant en procés que ha deixat atònits a molts dels internautes que han vist la publicació. Entre les felicitacions, també es llegeixen comentaris com "jove Arnold", i fins i tot alguns mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta impactant semblança.

Qüestió de genètica. Encara sort que va admetre que és fill seu, perquè sobren les proves de paternitat.