Fernando Tejero no acostuma a parlar obertament de la seva vida privada, tot i que en alguna ocasió n’han transcendit alguns detalls. La ruptura amb la seva anterior parella, el músic Pascual Cantero “Muerdo”, va ser sonada, i a EN Blau us vam explicar aleshores que l’actor andalús li disparava dards enverinats a través de les xarxes socials. D’això ja fa dos anys, i no havíem tornat a saber res de la vida sentimental de l’artista. Fins ara.

gtres fernando tejero

GTRES

L’actor d’Aquí no hay quien viva i La que se avecina ha estat enxampat fent-se petons a la platja amb en Pol Badia, un català ex de Gran Hermano. Ho du a la portada la revista Cuore, que assegura que el barceloní i Fernando Tejero surten junts. El nou nòvio de l’artista cordovès té 24 anys, 28 menys que Tejero, i es va fer famós a la casa de Guadalix de la Sierra a GH17. Durant el reality, en Pol va tenir una relació amb una altra de les concursants, Adara Molinero, que es va trencar mesos després d’abandonar el concurs.

portada cuore fernando tejero pol badia

Al català se li ha conegut una altra parella des d’aleshores: el Maestro Joao, el vident que va participar a la darrera edició de Supervivientes i que va llegir en directe les natges de Jorge Javier Vázquez, que va ensenyar el cul expressament a Telecinco perquè li endevinessin el futur.

jorge javier cul  telecinco

jorge javier cul 2 telecinco

Mediaset

Pol Badia i Fernando Tejero mostren el seu amor davant dels paparazzi. La següent passa ja és presentar el nòvio a la família. El germà de l’actor, José María Tejero, ha estat notícia els darrers mesos per haver-se fet de Vox, el partit ultradretà i homòfob liderat per Santiago Abascal. Si té algun problema amb la nova parella d’en Fernando, que s’hi posi fulles.

-------

PD: Fernando Tejero nega la informació de Cuore amb un comunicat dels seus advocats:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Tejero (@fernando_tejero) on