Ellen Page acaba de fer públic que és transgènere. Qui va participar en films com Origen, Juno, la saga X-Men o la sèrie The umbrella academy ha fet un important pas en la seva vida en comunicar al món que a partir d'ara deixa aquell nom enrere per passar a dir-se Elliot Page.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Els darrers anys, Page ha fet importants anuncis als seus seguidors, com el seu casament amb la seva nòvia, la ballarina Emma Portner i ara, el més important: "Hola amics, vull compartir amb vosaltres que sóc trans, els meus pronoms són ell / ells i el meu nom és Elliot. Em sento afortunat de poder escriure això. D'estar aquí. D'haver arribat a aquest punt en la meva vida. Em sento agraït per tot el suport rebut de gent que m'ha donat suport al llarg d'aquest viatge. No puc expressar com de bé em sento després de perseguir al meu autèntic jo i estimar finalment el que sóc. Sempre m'he sentit molt inspirat per la comunitat transsexual. Gràcies pel coratge, el vostre generós i incessantment treball per fer aquest món un lloc més inclusiu i compassiu. Oferiré tot el suport que pugui i continuaré esforçant-me per aconseguir una societat més amorosa i igualitària".

Una declaració d'intencions colpidora per part d'aquest actor que als seus 33 anys, demana paciència: "La meva alegria és real, però també fràgil. La veritat és que, tot i sentir-me profundament feliç ara mateix i de saber el privilegi que tinc, també tinc por. Tinc por de la invasivitat, l'odi, les bromes i de la violència. Per ser clars, no estic tractant de frenar un moment que és alegre i que celebro, però vull abordar el panorama complet. Les estadístiques són sorprenents. La discriminació cap a les persones trans és generalitzada, insidiosa i cruel, i té conseqüències horribles. Només el 2020 s'ha informat que com a mínim 40 persones transgènere han estat assassinades, la majoria de les quals eren dones trans negres i llatines".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

El seu missatge ràpidament ha emocionat i ha rebut l'escalf per molts dels seus seguidors i companys de professió:

Ens sumem a les felicitacions i esperem amb ganes el nou treball davant de càmeres d'un actor immens. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat