Mai no ens cansarem de dir les infinites virtuts que té la meravellosa Elena Gadel. En la vessant professional, tot el que fa, ho fa molt bé. Res no se li resisteix: ni els platós, ni els escenaris, ni els teatres ni els concursos musicals. A TV3, cada migdia a la sobretaula, enamorant els espectadors de Com si fos ahir amb un dels personatges més estimats de la sèrie, la 'Noe'. Però a la cadena pública catalana fa doblet els divendres al vespre al programa més exitós de la temporada, aquesta Eufòria imparable on fa de jurat al costat de LilDami i de Marc Clotet i on té la difícil tasca d'avaluar com ho fan les Mariones, Pedros, Edus i companyia i on la seva experiència i la seva passió són un dels ingredients fonamentals del programa. I pel que fa a la seva carrera com a cantant, què dir dels concerts que fa al costat de la seva inseparable Marta Robles:

elenagadel 279826795 735397804156007 8693559708765400271 n
Elena Gadel, amb Marc Clotet i LilDami / @elenagadel
elenagadel 278910846 121353087001841 8008057543880668323 n
Elena Gadel amb Marta Robles / @elenagadel

Però és que l'Elena Gadel, quan no està treballant i fa d'ella mateixa, quan és a casa amb el seu marit, el bateria del grup Blamut Toni Pagès, o els seus dos fills, Nil i Maria, també ens té robat el cor. L'actriu i cantant no para de publicar moments impagables al costat de la seva meravellosa família, moments íntims, divertits, emotius i sensacionals al costat de la seva parella i dels petits de la casa. I a més, ho fa de manera que sempre et provoca un somriure a la cara quan la veus o llegeixes què diu: ""Que si el tupper, que si el encuadre, que si: María, que te pongo crema, que si con las gafas de sol no veo, que si ponte crema en la mancha, que si Toni: passa’m el mòbil, que si: Nil, vigila la pilota... Total, maravilloso día en la playa. I no és bonic?", va dir fa un temps un dia que van decidir passar el dia a la platja. O impagable va ser un vídeo que va gravar de què passa quan van tots en cotxe i la filla demostra que té fusta de cantant i que serà el relleu perfecte de la seva mare d'aquí a uns anys. Mirin, o millor dit, escoltin la seva filla, fent un cover de Frozen 2, i improvisant una lletra amb una frase sensacional: "La nena està constipada". Com deia la mateixa Gadel: "Ir en coche relaja...". Ni que ho juri:

La filla, futura veu de la música catalana, o qui sap si concursant d'Eufòria 2040. Però a casa dels Pagès Gadel, els testos s'assemblen a les olles, perquè si la nena canta com la mare, el nen toca la bateria com el pare. O millor, que és difícil. Perquè l'Elena ha publicat un vídeo boníssim del seu fill Nil. De fet, de la porta de l'habitació del seu fill Nil. Quan era a casa, Gadel ha anat a l'habitació del seu fill i s'ha trobat un No pasar ben peculiar. Porta tancada i un missatge concís que no donava lloc a interpretacions: "No pasá a la meba bitació". Això és deixar les coses clares. Per què aquesta prohibició? Perquè estava practicant amb les baquetes. Com diu la resignada mare: "5 anys. Ànims".

Fans totals del Nil, de l'Elena i de tota la família.