Els que som fans de la meravellosa Elena Gadel estem d'enhorabona les darreres hores. Hem pogut gaudir de l'extraordinària actriu i cantant per ració triple. Durant tota la setmana continua regalant als espectadors de TV3 el seu personatge a Com si fos ahir, un dels més estimats de la sèrie.

gadel com si fos

Elena Gadel a 'Com si fos ahir' / TV3

Aquest dissabte, a més, ha participat al Preguntes freqüents en un sopar on ha rigut i s'ha explicat confidències amb gent de la professió i gent que no, al voltant d'un sopar regat amb vi, amb Cris Puig de mestra de cerimònies, al costat del Mag Lari, Elisenda Roca o Àngel Llàcer i en molt bona sintonia amb el gran Enric Masip. Una conversa deliciosa on l'actor i director teatral emplaçava a quan acabés el programa, "sortir a fer una birra", i on es fixava en el feeling entre la cantant i actriu i l'històric capità del Barça d'handbol:

I per acabar-ho d'adobar, gràcies a les seves xarxes socials l'hem pogut veure amb un aspecte radiant, feliç i encantada de la vida. Un rodatge amb el director de La vampira de Barcelona, Lluís Danés, en ple mar, dalt d'una barqueta de pescador. 

"Quan et lleves per fer coses precioses", escrivia ella mateixa. I aquestes coses precioses és un rodatge a Arenys de Mar, o Sinera, com li diu ella, mot preciós que fa referència al món mític i meravellós de Salvador Espriu, anagrama d'Arenys. Veure Gadel amb la cara de relax i felicitat màxima, ha fet venir ganes als seus seguidors de fer com ella i gaudir d'un racó idíl·lic de Catalunya:

gadel barco2

elena gadel barca

gadel barco

elena gadel riu

A més, si entren al seu Stories, veuran aquestes fotos precioses mentre l'escolten a ella mateixa cantant el Per què he plorat? de Mar i cel. Un regal per als sentits en aquest matí de diumenge.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat