Edurne va donar la benvinguda al nou any ben somrient, publicant una fotografia plena de llums de colors enviant petonets als seus seguidors. Ara bé, aquests primers dies no han estat del tot fàcils. La cantant ha espantat de valent en publicar una foto des de l’hospital.

Què li ha passat? A la imatge només es veia la seva cama embenada, presentant-la com “patachula”. Això sí, malgrat l’aparent simpatia, molts fans han preguntat preocupats com es trobava. I més en veure-la amb una via posada a la mà, evidenciant que estava ingressada.  

Edurne cama  instastories

L’exconcursant d’Operación Triunfo ha publicat unes hores més tard una altra fotografia en la qual se la veu somrient. Tot per explicar que es tracta d’una operació de genoll que tenia pendent. La intervenció hauria sortit bé, assegurant que en res estarà recuperada. 

Els missatges d’ànim s’han multiplicat, i ella ha aprofitat per agrair tota l’estima rebuda. No queda molt per l’estrena d’una nova edició de Got Talent, en la qual Edurne és membre del jurat. Una espera que haurà de fer descansant tranquil·lament.