La nova campanya contra el masclisme a Espanya per part del Ministeri d'Igualtat ha fet treure foc pels queixals el presentador de El Hormiguero, Pablo Motos. Motos s'ha posat especialment furibund amb un vídeo publicat a xarxes socials a començaments de setmana on ell i d'altres homes coneguts del país, com l'streamer El Xocas, hi surten dient coses com el dia que el presentador va convidar Elsa Pataky, que presentava una marca de llenceria, i li va preguntar si a l'hora d'anar a dormir prefereix posar-se roba sexy o íntima. I Motos ha esclatat: "Dejadme empezar esta sección de una forma diferente. Sabéis que nunca uso el micrófono para algo personal", ha dit Motos, al costat de la taula de col·laboradors formada per Juan del Val, Nuria Roca, Cristina Pardo o Tamara Falcó. “Como sabéis, en este programa hemos criticado, muy duramente, la ley del solo sí es sí y el Ministerio de Igualdad se ha gastado más de un millón de euros, de dinero público, en hacer una campaña de televisión para llamarme machista. Gastarse más de un millón de euros de los españoles estando el país como está es indecente”. A més, ha dit que menteix i que falta a la veritat. Aquest és el llarg speech:

I aquest divendres, arran del discurs de Motos, el presentador espanyol continua en boca de tothom després que a xarxes s'hagi recordat el pas d'una altra convidada pel seu programa, una altra actriu, encara molt més internacional, com és Charlize Theron. Després dels 10 minuts del vestit a mida de Motos a Irene Montero, molts usuaris han recordat una de les humiliacions més descomunals que una convidada li ha fet al presentador d'El Hormiguero. La protagonista de Monster, Mad Max Fury Road o Noviembre Dulce no va dedicar-li precisament unes dolces paraules a Motos quan va anar a un late night als Estats Units, un dels més coneguts, el show de Jimmy Kimmel. I amb ell ha recordat la darrera vegada que va anar de convidada al programa de les formigues, presentant una pel·lícula al costat de Kristen Stewart.

charlize hormiguero
Kristen Stewart i Charlize Theron a 'El Hormiguero' / Antena 3
charlize hormiguero2
Charlize Theron i Pablo Motos a 'El Hormiguero' / Antena 3

Theron estava de promoció i va al·lucinar amb l'entrevista... i amb la prèvia, a backstage: "El primer que van fer al backstage va ser dir-nos que havíem de 'tornar-nos boges', però que el programa anava dirigit a tots els públics. Estava molt confosa". I encara més quan els hi "van posar música sexy i em van demanar que ballés. Ho vaig fer per tal d'agradar a tots, però el que va passar després em va descol·locar completament: jocs de química de sisè curs". Absurd, amb tuf de ranci i jocs de pati d'escola... La bufetada ha ressonat fins al plató de Trancas i Barrancas, que s'han quedat amb les antenes tremolant. L'actriu no sabia si era una broma o anava de debò: "No entenia res".

Això va passar fa deu anys, el 2012. I cinc anys després es va dir que Theron tornaria a compartir plató amb Motos. Però, oh! sorpresa!, ella va dir que finalment no podia perquè havia tingut un contratemps. "Pablo, sento molt no haver pogut estar amb tu @El_Hormiguero, ¡però espero veure't la propera vegada que estigui a Espanya!". Un brindis al sol:

Un dels membres destacats del programa, el soci de Motos, Jorge Salvador, va voler treure ferro a la seva absència i va explicar que l'actriu no havia entès el programa per la traducció i pel to... Ara, a Charlize Theron, se li ha entès tot.