Va començar la seva carrera professional com a model i ballarí. Però els productors de Hollywood aviat li van veure virtuts interpretatives rere el rostre de no haver trencat mai un plat. Des del 2004, Channing Tatum és un dels actors més rendibles amb pel·lícules com G.I.Joe, Los odiosos 8, Infiltrados en clase o Kingsman, el círculo dorado. Una de les seves interpretacions, però, més recordades, va ser a Magic Mike, fent el paper d'un stripper.

De fet, es va promocionar la pel·lícula aprofitant el passat de Tatum en aquesta faceta als 19 anys. L'actor mai ha renegat del seu passat ni que molts el considerin un sex-symbol. És més, ell és el primer que s'hi abona publicant fotos com aquesta i preguntant als seus seguidors si "fa molt fred fora? Potser això us escalfa...":

 Ara, Tatum protagonitza sens dubte la imatge més comentada del nou treball artístic del fotògraf colombià Ruven Afanador, el llibre Sombra, un recull de posats que destaquen pel seu sentit estètic i eròtic.

sombra1

"Sombra"

sombra2

"Sombra"

Afanador, que retrata sovint cossos nusos masculins inspirats en gestos del ballet clàssic o en la fotografia del s.XIX, és autor de llibres com Torero, Mil besos Ángel Gitano, on utilitza iconografia d'arrels espanyoles. I per la foto de Tatum ha fet el mateix: li ha col·locat un barret de cordovès com a únic element a banda del cos despullat de Tatum. Una foto que té una particularitat: el que es veu és el negatiu.

channing tatum despullat

"Sombra"

Un negatiu que ha provocat un allau de comentaris en positiu sobre el treball realitzat pel fotògraf i pel model d'excepció amb que ha comptat. Mentrestant, Tatum es treu el barret i es posa una capa de superheroi, perquè el treball en el que està treballant actualment és en el de donar vida a un dels personatges de la Marvel, Gambito.