Cayetano Rivera és l’exemple pràctic del que significa pixar fora de test. Per causa de la crisi del coronavirus, els espectacles taurins es troben completament aturats. Lògicament. Matar un brau no és cap servei de primera necessitat. Així que en les últimes setmanes el torero madrileny ha estat sense feina. Neguitós per les circumstàncies, el matador ha descarregat aquest cap de setmana la seva mala bava contra els anti-taurins, com si tinguessin culpa de res, en una connexió lamentable amb en Pedro Piqueras a Informativos Telecinco: “Miles de toros van a ir al matadero sin pasar por una plaza de toros y tener la oportunidad de salvar la vida a través de su fuerza, que es para lo que son criados. Quiero ver a los animalistas. Ahora van a poder adoptar muchos toros y llevárselos a casa”. Paraules desafortunades que li han costat un munt de crítiques.

Segons Rivera, durant les últimes hores ha rebut una allau d’insults i amenaces contra ell i la seva família. I els ha publicat al seu perfil d’Instagram. Però s’ha trobat amb el problema que la xarxa social ha censurat la seva denúncia: “Borran mi post porque consideran que soy YO el que incita al odio”. El torero, assenyalat per promoure l’odi a Instagram al mateix temps que la plataforma no deixa ni rastre de la foto on suposadament el posaven a caldo. Una situació que vol dur als tribunals: “Ahora, que la vía legal siga su curso”.

Amenaces, mai i contra ningú. Matar animals per diversió, tampoc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat