Un dia de platja al final de l’estiu, la llibertat de prendre el sol i banyar-se sense haver de dur la part de dalt del biquini... i l’autocensura de Cayetana Guillén-Cuervo. L’actriu i presentadora de Versión Española a La 2 de TVE ha passat els últims dies de vacances prop de Santander amb el seu home, el fotògraf amb passaport espanyol però d’origen palestí Omar Ayyashi Ramiro, gaudint de les costes de Cantàbria. Imatges de la seva escapada inunden les xarxes socials, tot i que n’hi ha una que ha cridat especialment l’atenció, més encara després que hagi desaparegut misteriosament: el topless de la intèrpret que ha acabat esborrant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amor y calma, por favor❤️ #playadeusil @hotelmilagrosgolf #mogro Pic by @omarayyashi

Una publicación compartida de Cayetana Guillén-Cuervo (@cayetanagc) el

Als 51 anys, la Cayetana està espectacular. Un físic i un estat de forma envejables que llueix sense manies ni complexes a Instagram. Però aquesta foto amagant els pits amb els braços ha durat ben poca estona al seu perfil, perquè l’actriu ha decidit suprimir-la quan feia pocs minuts que l’havia penjat. Massa tard, perquè l’hotel on s’ha allotjat aquests dies l’havia capturat abans i l’ha compartit amb els seus seguidors. És aquesta:

 “Adiós, agosto... hasta el año que viene”, havia escrit Cayetana Guillén-Cuervo abans d’autocensurar-se. La temporada de posados a la platja ja s’acaba, i ella la finalitza amb una publicació espaterrant digna de qualsevol portada de revista.