Carmen Alcayde ha visitat Emma García en el seu primer cap de setmana al capdavant de Viva la vida. L'audiència no li ha donat gaire suport, encara que se n'han pogut extreure uns quants titulars de les entrevistes que ha fet. La mediàtica presentadora d'Aquí hay madroño l'ha delectat amb una bomba quan ha parlat de les operacions d'estètica que s'ha fet. El millor de tot? Que ha estat molt sincera i n'ha parlat sense vergonya.

Tan natural com sempre, així s'ha mostrat Alcayde. Quantes vegades s'ha operat? Sembla que unes quantes... I és que quan el programa va mostrar-li unes imatges de l'època del mític Aquí hay tomate, el primer que va destacar és que ja no té el mateix nas: "Ai, quan veig això penso en el meu anterior nas".

Va confessar que ha passat per quiròfan en dues ocasions, en no estar mai satisfeta amb el resultat: "Aquest és el meu tercer nas". Però quin problema té? Ens hem de remuntar a la seva joventut, quan va intentar postular-se com a reportera: "Vaig fer un munt de càstings a València, però no m'agafaven enlloc. I mira que ho feia bé... Amb la qual cosa em deia a mi mateixa que havia de ser pel nas. És clar, com em posava de costat i tapava el convidat...".

"Em vaig operar quan vaig venir a Madrid, i després del Tomate me la veia amb molta punta i vaig decidir tornar a operar-me. I, realment, m'alegro d'haver-ho fet. Però mira que m'he operat de poques coses!", va seguir explicant divertida. 

carmen alcayde  viva la vida

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Ja fa deu anys del final del Tomate, però Telecinco ha volgut rememorar un vídeo dels seus inicis. Com va ser el càsting d'Alcayde per ser reportera a Telecinco? Bastant esperpèntic.

carmen alcayde 2  viva la vida

Fes clic a la foto per veure-ho / Telecinco

Els cinc anys que van fer de presentadors els van catapultar a la fama, però segueix sent amiga de Jorge Javier Vázquez? "Tenim poca relació, encara que ens estimem molt. Quan ens veiem ens abracem i ens riem. Només vam discutir una vegada en cinc anys, però Jorge és la persona amb la qual més química he tingut en un plató de televisió". 

aqui hay tomate  telecinco

Telecinco

Confessarà Alcayde haver-se operat alguna cosa més?