Per a molts, el mes de gener amb el que hem encetat l'any no s'acabava mai. Tenia els mateixos dies que sempre, però s'ha fet etern. A Carlos Cuevas, però, li ha servit per adoptar una sèrie de propòsits que s'ha marcat pel seu dia a dia en aquest 2020. Portem 34 dies i l'excel·lent actor català ja ha aconseguit, de moment, cinc checks en la seva llista de propòsits. Cinc objectius lloables i profitosos que celebrem que el bo d'en Cuevas hagi aconseguit amb èxit: "he deixat de fumar, he tornat a córrer, llegeixo un parell de llibres a la setmana, veig una pel·lícula al dia i estic aprenent italià".

carlos cuevas2

@carloscuevas

Cuevas, però, ha deixat esvalotats els seus seguidors. Tot es tractava d'una broma, com ell mateix ha reconegut poc després amb un altre comentari a les xarxes, però l'ensurt, l'esperança i les ofertes han començat a sortir com bolets:

Tot i les matisacions, la xarxa ha embogit imaginant-se algú com ell amb problemes eròtico-festius:

Segur que molts fans també s'han marcat un objectiu per a aquest 2020: lligar amb Carlos Cuevas ... encara que ell reconegui que no li cal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat