Nova batalla judicial de Carlos Baute amb el seu fill gran, José Daniel. Després d’anys de lluita per aconseguir que la justícia sentenciés que el cantant veneçolà és el seu pare, ara el primogènit torna als tribunals. El motiu, fer que l’artista li pagui una pensió alimentària.

José Daniel Arellán

Mediaset

carlos baute instagram

@carlos_baute

José Daniel Arellán té 31 anys i viu a Jaén. En Carlos Baute, que ja n’ha fet 46, el va tenir amb només 15 anys, fruit d’una curta relació que va tallar de seguida. Mai no ha volgut saber res del fill ni de la mare. Però això no atura el noi a l’hora d’exigir el que considera que és seu. A través del seu advocat, Arellán revela que durà a judici l’artista perquè travessa dificultats econòmiques i necessita l’ajuda que el pare li nega. “Esta demanda es distinta a los daños morales en su día pedidos. La demanda se basa en abuso de derecho por parte de su padre. La pensión de alimentos es una obligación. Es deber de los progenitores ayudar económicamente a sus hijos, aunque lleguen a la mayoría de edad. Esta obligación subsiste en tanto no alcancen los hijos la posibilidad de proveer por sí mismos sus necesidades”, explica el lletrat. En total reclama 1.400 euros mensuals per a poder mantenir-se: “Actualmente don José Daniel Baute Arellán no dispone de los medios económicos suficientes para subsistir de manera digna, produciéndole una situación de necesidad”.

Carlos Baute Astrid Klisans GTRES

GTRES

L’autor de Colgando en tus manos té tres fills més, d’entre 1 i 4 anys, amb la seva dona, la model veneçolana Astris Klisans. Malgrat que una sentència judicial del 2013 va reconèixer que José Daniel també és seu, encara avui se’n continua desentenent. “No ha querido atenderlo en ningún momento ni afectuosamente ni ha querido tampoco conocer o hacerse cargo de sus posibles necesidades vitales”, afirma l’advocat. Però per molt que no el vulgui ni veure, Carlos Baute s’haurà de retrobar amb el seu fill gran al davant d’un jutge.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat