L’exfutbolista del FC Barcelona Carles Puyol segueix molt actiu dins del món del futbol malgrat haver-se retirat. Considerat com un dels millors defenses de la història del club blaugrana, segueix vinculat a aquest esport. Juntament amb un altre exjugador, Iván de la Peña, porta una agència de representació on tenen clients com Marc Batra. També és habitual veure’l en esdeveniments importants, com el sorteig del Mundial de Rússia 2018.

Puyol va ser un dels molts jugadors retirats que va trepitjar el Palau del Kremlin de Moscou per ser una de les mans innocents del sorteig. Després d’aquest moment tan especial, va viure una situació d’allò més incòmoda amb una “gran” sorpresa final.

 

No está mal la defensa que han escogido para defender la copa  Not a bad defence to defend the cup 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol) on

Dues suposades fans russes s’apropaven a l’excapità del Barça per fer-se una fotografia amb ell. Fins aquí tot normal. Puyol es començava a sentir-se incomodat quan una d’elles li va dir que té un “cabell molt bonic” i que és "molt guapo”. Acte seguit, treia un consolador gegant i, mentre el colpejava lleugerament a la cara amb l’artefacte, li expressava el desig de mantenir relacions sexuals amb ell i el curiós estri.

“Va, bye. No, no”. Això és tot el que Puyol, que no donava crèdit a la situació, podia dir. Gràcies al personal de seguretat de l’esdeveniment, va poder superar aquest surrealista episodi que de ben segur li costarà oblidar.