La factoria Aquí no hay quien viva ha estat una font inesgotable de rostres que es van fer molt populars després de molts anys en antena. Actors estimats pel gran públic als que veien cada setmana interpretant algun dels surrealistes protagonistes de la peculiar comunitat de veïns. Però aquells veïns han anat creixent, i l'evolució d'alguns d'aquells intèrprets, especialment els més joves, acostuma a sorprendre. A molts d'ells els hem anat seguint la pista en d'altres treballs, casos de José Luis Gil, Malena Alterio, Fernando Tejero, Jordi Sánchez o Loles León. D'altres han anat abandonant unes prometedores carreres per dedicar-se a una altra cosa. Fa poc érem testimonis de la sorprenent imatge de 'Josemi', interpretat per Eduardo García, que ara es dedica a fer música urbana i a pregonar per la defensa dels animals amb un look ben diferent a com se'l recordava.

dudu2

Aquí no hay quien viva

dudu

@dudu_lf

Ara, qui és en boca de tothom és, precisament, l'actriu que donava vida a 'Candela', la filla dels Heredia, que a la cinquena temporada s'instal·len al 2nB i que li robava el cor, precisament, al personatge de Josemi. Un personatge que era dels preferits per l'audiència gràcies, en part, al talent de qui es posava en la seva pell. Qui interpretava a la que també es coneixia com 'Candy, Candy' era una jove actriu de Barcelona, Denise Maestre, a qui posteriorment també vam poder veure a Cuéntame cómo pasó (on tenia un petit affaire amb un jove 'Carlitos'), Hospital central o Física o química.

denise

Antena 3

denise3

TVE

Ara, anys després, ha aparcat la interpretació i ha fet un canvi radical, acompanyat alhora d'una nova imatge ben diferent. Segons informa el Huffington post, ara l'actriu catalana es dedica en cos i ànima al món del fitness, fent de monitora en un gimnàs de Barcelona. Ella mateixa ha donat mostres recentment en el seu compte d'Instagram de com és en l'actualitat, lluint orgullosa un cos fet a base d'hores i més hores de peses amb una musculatura molt treballada. I amb una filosofia que adopta rigorosament: "Quieres conocimiento, pero no te quieres educar. Quieres el dinero, pero no quieres trabajar. Quieres el cuerpo, pero no quieres entrenar. No sé cuál es la receta del éxito, pero un par de huevos seguro que lleva".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👉🏼”No luchar por lo que quieres solo tiene un nombre y se llama perder.”👈🏼 . A veces, no toca otra que posponer nuestros sueños y metas. Posponer. Pero nunca, NUNCA, dejarlos olvidados en el fondo de un cajón. Hay que seguir luchando, un poquito, cada día. Ya vendrán épocas mejores donde podremos dar el 100%, pero que no pase ni un día sin que te acerques a tu objetivo aunque sea un 1%. Siempre será más que quedarte de brazos cruzados. . P.D: Espero que se note que he cogido volumen😂. Aún queda mucho para volver a definir, así que a disfrutarlo!🥳 . ¡Feliz semana a todos!🎉 💪💖 . #motivation #fitnessgirl #passion #fitness #bikinifitness #bikinifitnesslover #bodybuilding #amateur #strongisbeauty #workout #abs #core #bootty #legs #shreded #motivated #ifbb #arnoldclassic #mrolympia #dreamed #gym #gymlover #prozisespana #prozis

A post shared by DENISE MAESTRE (@delverbo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Si me detengo un momento a contemplar las huellas dejadas atrás, me siento satisfecha, e incluso orgullosa; para bien y para mal, mis triunfos y frustraciones me pertenecen. Sé que nuevas etapas me esperan, y no ignoro que podría dejar que me esperara para siempre sin ni siquiera sentirme un poco culpable. Porque nada me obliga a seguir adelante, nada que no sea mi propio deseo a hacerlo. Miro hacia adelante. El sendero me resulta atractivamente incitante. Veo que el trayecto está lleno de colores infinitos y formas nuevas que despiertan mi curiosidad. Mi intuición me dice que también debe estar lleno de peligros y dificultades pero eso no me frena, ya sé que cuento con todos mis recursos y que serán suficiente para enfrentar cada peligro y traspasar cada dificultad. Por otra parte, he aprendido que puedo llegar a ser vulnerable pero no frágil.” - Jorge Bucay, “El camino del encuentro”✍🏼🔝 . Hoy me apetecía compartir este pequeño texto (algo adaptado) de un gran escritor que me ha aportado mucha luz en momentos muy oscuros✨. . ¡Feliz viernes a todos! 💖 . #motivation #fitnessgirl #passion #fitness #bikinifitness #bikinifitnesslover #bodybuilding #amateur #strongisbeauty #workout #abs #core #bootty #legs #shreded #motivated #ifbb #arnoldclassic #mrolympia #dreamed #gym #gymlover #myproteine #badalonafitness

A post shared by DENISE MAESTRE (@delverbo) on