Polèmica amb Blas Cantó. Aquest dijous, el representant espanyol d’Eurovisió ha decidit eliminar el seu compte de Twitter després de suportar, des del cap de setmana, l’assetjament continuat d’un grup nombrós d’eurofans. El motiu? Haver-se negat a cantar Universo, el tema que havia d’interpretar a Rotterdam 2020 (cancel·lat pel coronavirus), durant la PrePartyES  online del passat dissabte dia 11 d’abril.

blas canto eurovisio

TVE

Per a defensar-se de les crítiques, l’artista murcià va explicar fa uns dies que no tenia el material per actuar i que a més està travessant un moment delicat, que se li fa insuportable estar tancat a casa pel confinament i que això està tenint conseqüències sobre la seva salut. “Tengo toda la espalda llena de ronchas y dicen que es ansiedad y estrés”, ha arribat a confessar. Però malgrat l’angoixa que diu que pateix, Cantó sí que es va veure amb forces de presentar ahir a la tarda I dare you, el tema en què col·labora amb la cantautora nord-americana Kelly Clarkson. I els crítics eren allà, per assenyalar-lo i acusar-lo de mentider. Alguns li diuen que allò de l’ansietat només era una excusa. Aquí la resposta de l’intèrpret tot just abans d’esborrar el ser Twitter: “Tildar de excusa un problema que sufren millones de personas en el mundo es de ser muy ruin. Podría haberlo dicho desde el primer momento, pero elegí no hacerlo en ese momento. Gracias a Dios, no representas al fandom eurofan, por el que me siento súper querido. ¡2021 nos espera!”.

Blas Canto twitter

Els atacs inicials contra ell han deixat pas a un linxament brutal que en Blas Cantó no està disposat a aguantar. El cantant abandona la xarxa social sense acomiadar-se, mentre les critiques no s’aturen. Però tant és. Pel seu cap deu rondar allò de “ojos que no ven…”.