Fa unes setmanes, Bibiana Fernández assistia a El Hormiguero i els hi reconeixia a Pablo Motos i a les formigues que Hisenda li havia pres "tot, tot, tot" i que les coses materials no són el més important. Potser Hisenda fins i tot li ha tret fins la roba. Però Bibiana Fernández és una dona de paraula i acaba de demostrar a les xarxes socials, que per ella, les coses materials no són necessàries.

bibiana2

@thedevilisawoman

Més recentment, fent honor al nick que té a Instagram, deixava clar a les pàgines d'El Mundo, d'una vegada per totes, que "Soy una mujer, no una mujer transexual como si fuera un sidecar". I avui Bibiana ha tornat a deixar clar que és una de les dones amb més caràcter i personalitat del panorama actual. Ha arribat a un status on fa i diu el que vol, quan vol i com vol. 

I avui ha volgut ensenyar el seu cos nu en tota la seva esplendor. Un cos d'una Bibiana de fa 24 anys, quan tenia 40 acabats de fer, i que ha rescatat del seu àlbum de fotos per ensenyar-lo als seus seguidors, que han aplaudit amb les orelles.

Per anar escalfant el moment d'avui, la mateixa actriu ja va publicar fa cinc dies una foto deixant entreveure el que avui ha vist la llum. Una foto homenatjant la famosa escena de Kim Basinger9 semanas y media.

9 semanas media

9 semanas y media

 

Bibiana no té complexes, se sap estupenda de la vida i li fa un pols al compte on ha publicat la foto en qüestió: "Si Instagram me la quita, no me importa". Per què? Perquè es veu mugró i s'intueix quelcom més. Una foto feta l'any 1994 a les Bahames, arrebossant-se a la sorra. Però el més sensacional és que la pròpia artista explica que tenia insomni i per això es va posar a buscar fotos fins trobar aquest incunable. Beneït insomni, deuen pensar els seus admiradors. Aquesta és la instantània.

De moment, els temors de Fernández no s'han complert i Instagram continua "permetent" que es vegi la publicació, que en menys de mig dia ja acumula milers de likes i de floretes cap a l'actriu.

bibiana3 

Com diu aquest darrer usuari, "Siempre Bibi".