Fa un parell de setmanes, els culers ens acomiadàvem per un temps del santuari barcelonista, de l'estadi on hem viscuts tardes i nits irrepetibles, del Camp Nou que ha vist guanyar enguany una altra Lliga i que passarà per chapa y pintura per remodelar-se i oferir un aspecte modern i reformat, d'acord als temps que corren. El Camp Nou abaixa la persiana i ja han començat les obres que ens tindran allunyats de l'estadi, en teoria, fins el novembre del 2024. Toca mudar-se per uns mesos a Montjuïc, i el dia que es jugava el darrer partit, a la penúltima jornada contra el Mallorca, després del partit es va fer un homenatge emocionant que va comptar amb la gran Beth Rodergas. La cantant de Súria estava emocionada i agraïda com mai: "A la llista de 'coses que explicaré als meus néts' crec que això estarà bastant amunt. Cantar al Camp Nou, no era nou x mi. Fer-ho cantat una cançó de comiat al propi camp, en l'últim dia que s'hi jugava, i saber que ets l última persona que ha actuat allà… ufff , quin orgull i quina fortuna. Gràcies Toni x pensar en mi , i gràcies Barça".

Quan el públic va veure aquestes imatges ningú no va sospitar res. Vam gaudir amb la meravellosa veu de la Beth sense ser conscients que més enllà de cantar al Camp Nou, la cantant tenia un altre motiu encara més emocionant per compartir i estar radiant. I és que la Beth acaba d'anunciar una notícia emocionant. Ho ha fet amb una imatge on se li veu què està creixent al seu interior. Una imatge mirant-se la panxeta i acariciant-la i reconeixent que és "Increïblement cert", al costat d'un cor. El què és cert? Doncs que sí. Que torna a estar embarassada. De seguida, allau de felicitacions per part dels seus amics, coneguts, excompanys de programes com Operación Triunfo, i tota la gent que l'estima com Joan Tena, Noemía Galera, Anna Simón, Carles Puigdemont, Triquell, Mariona Ribas i tants altres: "Oooooooohhhhh! Moltíssimes felicitats!!! Quina iluuuu!!!", "Ohhhhhhhhhhhhhh!!!!! Felicitats!!!!!", "Enhorabonaaaaa!!"... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Beth ✨ (@bethrodergas)

tuits beth
 

Amb l'arribada d'aquest nadó, la Beth i la seva família es convertiran en família nombrosa. Ella i la seva parella, Joan Boix March, porten junts tretze anys i ja són pares d'un nen i una nena, als quals ara se sumarà un tercer germanet o germaneta. "Mi sueño de siempre era ser madre y formar una familia. Mi vida personal siempre estará por encima de lo profesional. Soy muy familiar y ellos son mi mayor tesoro", deia el 2021... I a fe que ho està complint a rajatabla.

La vida somriu a una de les cantants més estimades pels catalans. Perquè més enllà de passar per un moment personal emocionant, en clau professional les coses també li van a les mil meravelles, després del llançament del seu nou documental 'Dime: historia de una canción', on es parla d'aquesta icònica cançó que va defensar al Festival d'Eurovisió del 2003 després del seu pas per l'Acadèmia d'OT. Un tema que després li feia nosa i mandra tocar, del qual renegava, però amb el qual s'ha reconciliat. Després de gairebé 20 anys sense cantar-la, va tornar a fer-ho a la Barcelona Eurovison Party 2023 del mes de març. La Beth tornant a cantar Dime i la Beth que no veu l'hora de començar a dir-li cosetes boniques al seu tercer fill/a. Una grandíssima notícia que ha emocionat els seus fans.