"Dedica un importante esfuerzo al embellecimiento de la ciudad". Són les paraules d'agraïment que li ha deixat anar l'alcalde d'Estepona, José María García Urbano, a Tita Cervera, en la inauguració d'uns jardins que porten el nom de la Baronessa Thyssen al Parc Botànic de la ciutat malaguenya. A l'alcalde li ha faltat afegir que també dedica un importante esfuerzo al embellecimiento propio. 

thysen botox gtres

Gtres

Després de canviar-li la cara a més de cent carrers de la ciutat, col·locant-hi arbres i plantes, Carmen Cervera potser també ha decidit canviar-se la seva pròpia cara una mica més. El Parc Botànic en qüestió és especialista en orquídies, una flor que, sobretot a l'hivern, necessita unes cures específiques al tractar-se d'una flor tropical. Igual que els pòmuls de la Thyssen, que estan més suaus que fa trenta anys...

cervera joven

TVE

Cures específiques en forma de bòtox per estirar-se encara més la pell. Potser és que la Baronessa vol promocionar la nova exposició del Museu Thyssen Bornemisza dedicada a Sorolla i es vol assemblar a les pintures de pòmuls tersos de l'artista valencià.

sorolla

Museo Thyssen

Ja fa temps que la Baronessa es va aficionar a fer-se liftings facials, omplint els pòmuls amb àcid hialurònic que li dona un aspecte com de nina de cera. L'excés de tensió i de volum a pòmuls i llavis li han donat, d'un temps ençà, una cara no massa expressiva. Vaja, que no saps si la placa que li han plantat al jardí li feia il·lusió o li llepava un peu.

thysen inauguracio jardins gtres

Gtres

No és l'única que quan va a un restaurant els seus pòmuls ja hi han entrat tan abans que ja van per les postres. Darrerament hem vist moltes famoses seguint la moda engegada pel Joker. Paloma San Basilio, Lidia Bosch o Yvonne Reyes continuen tenint el mateix nom, però ara són una altra persona.