S'ha d'estar grillat per saltar com un boig sense solta ni volta i agredir algú amb una puntada de peu brutal i per l'esquena. Però encara s'ha d'estar més malament del terrat si aquest algú és algú que anys enrere va ser Míster Univers i l'estrella més rutilant del món pel que fa al cinema d'acció. I això és el que li ha passat a Arnold Schwarzenegger.

schwarzenegger2

@schwarzenegger

L'actor i exgovernador de Califòrnia es trobava aquest dissabte en un esdeveniment esportiu a Johannesburg, Sud-àfrica, quan del no res apareix una persona i li etziba una coça per l'esquena en una mena de moviment de karate. Qui va ser una estrella dels anys 80 i 90 amb films testosterònics com Terminator, Depredador o Mentiras arriesgadas estava saludant i signant autògrafs al públic assistent a l'Arnold Classic Africa, un esdeveniment patrocinat per ell mateix, quan va rebre el cop de peu volador.

Una imatge que fa mal de veure, tant des d'un punt de vista frontal com per darrera:

Després de l'ensurt, el mateix Schwarzenegger ha dit que “no calia preocupar-se. Vaig pensar que la multitud m'havia empès, cosa que de vegades passa. Només m'he adonat del que ha passat quan he vist el vídeo com tots vosaltres. Me'n alegro que l'imbècil no hagi interromput el meu Snapchat". Un sonat amb ganes de notorietat.