A la redacció d'En Blau sabem que encara queda molt per escriure la carta als reis mags. Per això, a partir d'avui encendrem una espelma perquè Paolo Vasile escolti les nostres pregàries: demanem encaridament que Telecinco reposi la sèrie Felipe y Letizia. Un engendrament que es va perpetrar l'any 2010 i que hauria de ser un incunable dels productes més trash de la història recent de la televisió. Un espant. Només tindria sentit si es tractés d'una paròdia encoberta. Si és així, els nostres respectes. Perquè alhora també era un plaer culpable de primer nivell. 

Telecinco

Amaia Salamanca fent de reina Letícia, Fernando Gil de Felip, Juanjo Puigcorbé interpretant el rei Joan Carles, Marisa Paredes la reina Sofia, Àgata Roca com la infanta Cristina o David Bagès com Alfredo Urdaci. I tots junts fent una mena de gag del Polònia, però en versió tronada. Insuperable. Ara, una de les protagonistes ha tret pols a uns records que crèiem esborrats. L'actriu principal, una de les més taquilleres del panorama nacional, ha continuat un exitós camí en el cinema i les sèries comercials. I Letícia ja no és princesa d'Astúries, ara és tota una reina. 

felipe i leticia serie

Telecinco

Salamanca està fent inventari dels seus vídeos i fotos i s'ha trobat una joia de quan rodava Felipe y Letizia. Un vídeo inèdit en un moment del rodatge en que van representar el casament entre el Borbó i la periodista. Una pausa que tant ella com el seu partenaire van aprofitar per posar-se a ballar estil robot mentre de fons sona la música d'un llenachiringuitos com va ser la cançó d'El Tiburón

"Fue un reto tremendo. Sabía que iba a estar en el punto de mira porque es una persona que todavía está viva y que además que conoce todo el mundo. Me vi un montón de vídeos", assegurava la intèrpret davant el repte de posar-li cara a qui anys després es convertiria en la reina dels espanyols. Però pel que tothom diu, Salamanca és molt més divertida que la reina. Difícilment veurem la monarca fent el ball del robot o deixant-se anar en públic... Això només ho reserva per a la seva sogra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat