El tema de les infidelitats és personal i intransferible. Cadascú sabrà com entomarà que li posin les banyes, el que està clar és que un fet d'una indignitat total, una falta total de respecte cap a la parella i cap a un mateix. Per anar-se'n amb un altre o una altra, per què coi la gent té relacions de parella? En fi, com dèiem, cada loco con su tema, però el que està clar és que no ha de ser plat de bon gust saber que la teva parella s'enllita amb algú altre. Tal i com diu l'Eduard Farelo, que a Com si fos ahir ha viscut algunes trames amb el 'Miquel' i la 'Noe' (Elena Gadel) al respecte, com a mínim, que no ho facin al teu llit:

Sobre les banyes n'ha parlat també l'actriu Amaia Salamanca. En parella des de fa molts anys, 14, amb Rosauro Varo, la intèrpret madrilenya ha estat xerrant amb Vicky Martín Berrocal i s'ha obert en canal sobre la seva vida sentimental al costat del seu marit. Un Rosauro Varo de qui ha revelat com li diu en la intimitat i de manera carinyosa, Ros. Salamanca no s'ha lliurat dels rumors de vides separades en el seu matrimoni, intentant tallar d'arrel la rumorologia amb unes imatges divertint-se al costat de la seva parella a la Feria de Abril de Sevilla al costat d'una altra parella que porta junta tota la vida, Maribel Verdú i Pedro Larrañaga. Però al podcast  'A solas con...' ha reconegut que ha passat per molts alts i baixos, "unos días eufórica y otros con mucho bajón".

Què faria posar el punt i final a la seva vida en parella?: "Sería como algo muy extremo de una persona, que fuera maltratadora o algo así. pero como yo llevo con una persona que es maravillosa, todo este tiempo pues no...". Martín Berrocal apunta que "Yo personalmente diría adiós por una infidelidad", i atenció a la resposta de Salamanca: "A mí eso me parece que puede formar parte de crear y de construir. Porque si tú has encontrado una persona con la que quieres tener hijos y darle una educación a tus hijos y crees que es maravillosa... Una simple infidelidad va a hacer que todo esto se destroce... para mí no. Digo, si ya he encontrado a esta persona.."... 

amaia salamanca rosauro varo EP
Amaia Salamanca i Rosauro Varo EP
Amaia Salamanca Rosauro Varo telèfon mòbil GTRES
Amaia Salamanca i Rosauro Varo GTRES

Una altra cosa seria si la cosa és continuada i tu ets l'últim o l'última que sap el pa que s'hi dona: "Si te está poniendo los cuernos todos los días y tú eres la cornuda que todo el mundo sabe, pues entonces dices 'mira, para esto no'"... Esperem que mai es vegi en aquesta situació.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!