Una estrella de la cançó que ja no té èxit com a cantant, però que arrasa a les xarxes. Així es podria definir el nou dia a dia d'Amaia Montero. L'exlíder de 'La Oreja de Van Gogh' ha patit una metamorfosi total, en la que la vessant artística ha quedat arraconada per una dèria absoluta pel seu físic. L'exhibició a xarxes és imparable, de totes les formes, colors i postures imaginables. Aquí també demostra que potser s'ha quedat obsoleta en la música. Es fa fotos que semblen singles en vinil: amb cara A i B.

amaia montero IG

Amaia Montero a la dutxa amb biquini rosa xiclet / @amaiamonterooficial

L'Amaia s'ha aprimat de forma espectacular i presumeix de figura envejable, sí, però no pot amagar que també ha passat per més d'un quiròfan. El seu caràcter agressiu i busca-raons ha quedat aparcat. No és només un canvi d'actitud, és que literalment no pot deixar de somriure. S'ha estirat fins a l'infinit i més enllà, que dirien a 'Toy Story'. Curiós: una pel·lícula que va assolir l'èxit paral·lelament a la banda de Donostia, a mitjans dels 90. Els dibuixos tenen sort, no envelleixen mai. Amaia, però, tampoc. La cirurgia estètica fa miracles. Bé, qui diu miracles diu Ecce Homos de Borja: costa de reconèixer Montero en la darrera imatge que ha compartit, i de la que deduïm que viu en un estiu permanent, a punt d'arribar al desembre.

Amaia Montero en roba d'estiu i ulls tancats @amaiamonterooficial

Amaia Montero en roba d'estiu i ulls tancats / @amaiamonterooficial

Amaia Montero cara estirada @amaiamonterooficial

Amaia Montero cara estirada / @amaiamonterooficial

AIXÍ ERA AMAIA MONTERO ABANS DE LA METAMORFOSI:

amaia montero  tv3

Amaia Montero a TV3

amaia montero gtres

Amaia Montero / GTRES

oreja van gogh amaia montero gtres

Amaia Montero amb 'La Oreja de Van Gogh' / GTRES

"Cuéntame al oído" qui ets i que t'ha passat, Amaia. I el nom del cirurgià responsable d'aquest nyap.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat