Alfred d'OT té una agenda molt apretada. Entre concert i concert amb els quinze companys de concurs, prepara amb la seva estimada Amaia l'assalt a Lisboa a Eurovision amb Tu canción.

Una de les frases de la tornada d'aquest hit sona així: "De mi mente viajera que sigue tus pies, siento que bailo por primera vez junto a ti". Aquesta frase sobre viatges se li ha girat en contra al cantant, de manera indirecta.

Alfred va i ve de tot arreu per forjar-se una carrera musical. Els compromisos se li acumulen. Acostuma a acompanyar-lo la seva mare. També, com no podia ser d'una altra manera, al concert que van donar els nois d'OT a Madrid aquest cap de setmana.

Tornant de Madrid amb destinació Barcelona, a l'estació d'Atocha, ja es va començar a tòrcer la cosa amb un nou retard en l'horari dels trens.

Una dura i contundent crítica a RENFE que no havia fet més que començar i que va posar Alfred en un estat de nervis comprensible. Aquesta vegada per una qüestió més greu. A Atocha hi ha goteres. El terra estava moll i la seva mare en va patir les conseqüències, relliscant i lesionant-se l'ull, el turmell i la mà. Alfred s'indignava.

La companyia ferroviària se'n feia ressò i s'ha adreçat al cantant lamentant els fets i traient-se responsabilitats del damunt pel terra mullat. Això sí, del retard en els trens, ni piu.

Una resposta ràpida, però llençant pilotes fora, que ha provocat la indignació d'altres usuaris habituales de RENFE:

Sort que el pròxim concert d'OT és el 29 de maig a Las Palmas de Gran Canària. La mare d'Alfred pot estar tranquila. Viatjaran directament en avió.