Quan Operación Triunfo va tornar a la televisió l’any 2017 necessitava un esquer per atrapar l’audiència. I el va trobar de seguida: la història d’amor de l’Alfred i l’Amaia, que va captivar els espectadors. Centenars de milers de persones es van enganxar a la pantalla per veure com evolucionava la seva relació. Fins i tot els van enviar a Eurovisió i tot el continent va descobrir la tendra parelleta.

Alfred Amaia Eurovisió 2018 Efe

EFE

Però el reality va acabar i fora de l’acadèmia d’OT se’ls va trencar l’amor, tal com els va passar dotze anys abans a Chenoa i David Bisbal. L’Amaia i l’Alfred van partir peres al novembre, després de la gala de la sida que es va fer a Barcelona. Les imatges de la cantant navarresa rebutjant un petó del que havia estat el seu nòvio es van tornar virals.

Han passat sis mesos i els extriunfitos s’han retrobat. Ha estat al festival Primavera Sound, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Parc de Fòrum de la capital catala. Des de la seva ruptura no hi havia cap foto de l’Alfred i l’Amaia junts a soles; i les noves imatges dels cantants, enxampats en un concert, han corregut com la pólvora.

Al cap de molts dels seus fans, una pregunta: han tornat, l’Alfred i l’Amaia?