La Resistencia ha tingut com a convidat una de les estrelles més rutilants que han passat pel programa. Alejandro Sanz ha visitat Broncano i no ha defraudat. Seure en aquell sofà implica que acabaràs parlant de coses que no t'esperaves. Per exemple, d'un tema de Karil, Caballo homosexual de las montañas:

L'entrevista ha estat un no parar. Brillant Broncano, com sempre, i brillant entomant les conyes Alejandro Sanz, que també li tornava alguna de tant en tant, amb troleos com aquest quan es creia que li donaria el seu telèfon personal:

Però d'entre els molts moments, un de meravellós. Parlen convidat i entrevistador sobre cançons que van bé per fer sexe. I la pregunta de Broncano a Sanz sembla molt pertinent, donat que és el cantant amb el disc més venut de la història d'Espanya ('Más') i que la seva discografia és plena de temes d'aquells que posen tonto. Li pregunta, tal com raja: "¿Te has puesto alguna vez canciones tuyas pa' follar?". Sanz gairebé s'ennuega mentre beu aigua. Diu que no, que "estaría demasiado pendiente del arreglo""¿Ni aquella de 'Dale, que a lo mejor me lo merezco'?". Resposta: "¿Y tú te pones tus entrevistar para follar?". El final de la conversa, sublim. Alejandro Sanz es mulla i recomana alguna cançó que sigui ideal per aquests moments: algun tema de Prince. I Broncano verbalitza una realitat com un temple: "Joder... Pero para ponerte Prince tienes que saber follar muy bien, ¿eh?":

Si volen passar una bona estona, posin-se La Resistencia a les dotze de la nit a Movistar+... I si estan en matèria, també va bé tenir-ho de fons: si l'altra cosa no acaba d'anar bé, com a mínim, riuran.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat